England
England
vs
Kroatien
Kroatien
13. Jun 2021
15:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se England - Kroatien | Live Stream & TV | EM Fodbold 2021

Torsten Hansen

Torsten Hansen13. June 2021

Se England – Kroatien live stream! Det ligner på forhånd en fed fodboldkamp søndag eftermiddag, når England og Kroatien mødes på Wembley i London.

Uanset om du vil se fodbold online eller i TV, så har vi et live stream, så du kan se EM-fodbold. Du kan faktisk både se England – Kroatien med mobil, tablet og PC!

England udnævnes af mange som den største favorit til at vinde EM. De har et meget talentfuld hold med mange store stjerner, men de har også en kæmpe hjemmebanefordel, da de stort set skal spille alle deres kampe hjemme på Wembley.

The Three Lions har dog også en tendens til at smide det hele på gulvet, når det hele skal afgøres. Det gjorde de eksempelvis ved VM-slutrunden, hvor de tabte til netop Kroatien i semifinalen.

Se EM-kampen England – Kroatien online live streaming!

England skal tage hævn over Kroatien

England og Kroatien har spillet en del store og vigtige landskampe i nyere tid, og selvom Englands befolkning er omkring 15 gange større end Kroatiens, så er det faktisk Balkan-nationen, som har haft mest succes i de indbyrdes kampe.

I 2007 spillede England og Kroatien afgørende kampe om kvalifikation til EM i fodbold i 2008. England var på forhånd storfavoritter, men de fejlede i høj grad, da de tabte hjemmekampen med 3-2 efter flere store fejl.

Nederlaget gjorde, at England ikke kvalificerede sig til EM-slutrunden i 2008.

En kamp, der til gengæld står frisk i erindringen, er VM-semifinalen i 2018. England fik en drømmestart, da Kieran Trippier efter fem minutter scorede på et fantastisk frispark.

Ivan Perisic udlignede til 1-1 i anden halvleg, og dermed skulle kampen afgøres i forlænget spilletid. Det bølgede frem og tilbage, men kroaterne afgjorde det, da Mario Mandzukic scorede til 2-1.

Efterfølgende tabte Kroatien VM-finalen imod Frankrig, mens England tabte bronzekampen imod Belgien.

Det er dog helt sikkert noget, som de engelske spillere stadig husker tydeligt.

England og Kroatien i hver sin retning

På trods af en meget lille befolkning, så har Kroatien i de seneste 5-10 år haft en gylden generation med spillere som Luka Modric, Ivan Rakitic og Mario Mandzukic.

De har leveret fantastiske resultater, hvilket selvfølgelig kulminerede med VM-sølvet. Det ser dog ud til at være sidste udkald for Kroatien, hvis profiler allesammen er oppe i 30erne.

Det modsatte gør sig til gengæld gældende for England, som har et meget spændende hold i øjeblikket.

Med stortalenter som Jadon Sancho og Phil Foden, så skal den kommende generation virkelig vinde noget stort, og de kan passende starte med EM 2021, hvor de skal spille mange kampe på hjemmebane.

Se England – Kroatien live stream!

Kampens profiler

Phil Foden var en af de bedste spillere i Premier League i foråret, og det bliver meget spændende at følge ham på det engelske landshold.

Derudover er Harry Kane og Luka Modric selvfølgelig altid værd at holde øje med.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her