England
England
vs
Spanien
Spanien
15. Nov 2016
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

England Spanien live stream 15.11.2016: Europæisk stormøde på Wembley

Mathilde Miller

Mathilde Miller15. November 2016

Hvis du er vild med landsholdsfodbold, bør du helt sikkert se med, når England tager imod Spanien i den sidste landskamp i 2016. Det er en kamp, som du kan streame live online, og ved at live streame England Spanien, har du altid fodbolden lige ved hånden, da kampen kan streames direkte på din tablet, computer eller telefon.

The Lions i trænerkaos

Lige siden Sam Alladyce blev tvunget til at gå af som engelsk landstræner i slutningen af september, har der været en tilstand af kaos i fodboldens hjemland. Gareth Southgate har fået opgaven midlertidigt, og er lige nu favorit til at blive det permanente valg. Men hele situationen har skabt en debat om, hvorvidt der er noget råddent i den måde, som en eventuel landstræner bliver valgt på.
Argumentet er, at der er gået for meget papirnusseri i trænergerningen, og at tidligere professionelle fodboldspillere aldrig har en chance for at få chancen på sidelinjen, da de har valgt at bruge deres ungdom på at spille fodbold i stedet for at gå i skole og få papirer på deres viden.

Ubesejret med Southgate

Den 46-årige midlertidige manager kommer fra et job som landstræner for U21-landsholdet, og har netop overstået sin tredje kamp i spidsen for Three Lions, hvor han vel og mærke fortsat kan kalde sig selv for ubesejret. Allerede i sin første kamp skabte han overskrifter, da han helt udelod, at udtage Wayne Rooney til truppen. Rooney har ellers være første mand på holdkortet i en fodboldmæssig menneskealder. Det blev til en pligtsejr på 2-0 over Malta, hvorefter England skuffede med et målløst opgør imod Slovenien. I den seneste landskamp var Rooney så tilbage igen og fik hele kampen samt et gult kort, da Three Lions vandt med 3-0 over ærkerivalerne fra Skotland.

Spansk selvransagelse

Efter at være røget ud til Contes Azzurri i sommerens EM har der været gang i den store selvransagelse i spansk fodbold. Men resultatet er ikke landet ret langt fra det, man så inden Frankrig. I hvert fald er spillerne, der er udtaget stort set de samme, og spillestilen er også, hvad den var for et halvt år siden. Det er fortsat bevægelige fløje og en enkelt angriber, der skal hente nye trofæer til La Roja. Den nationaliserede brasilianer, Diego Costa, er der fortsat ikke plads til, og han må nok sidde i London og ærgre sig over, at han ikke beholdte sit pas fra hjemlandet.

Presset i kvalifikationen

Spanien tager til Wembley med en frisk 4-0-sejr over Makedonien i bagagen. Men det var et noget amputeret landshold, der var i aktion, da Spanien ligesom Danmark er voldsomt ramt at af skader og blandt andre måtte undvære folk som Andres Iniesta, Sergio Ramos og Gerard Pique. Nu blev det til en let sejr, men ellers er La Roja pressede i kvalifikationen, hvor det meget vel kan ende med at blive målscoren, som afgør hvem af dem eller Italien, der snupper den førsteplads, som giver den direkte kvalifikation. Begge hold ligger lige nu med 10 point, og kæmper en tvekamp om førstepladsen, men som om det ikke er nok, så ånder Israel dem lige i nakken, da de har ni point på tredjepladsen.

##Hvordan ender England Spanien live stream?## Det her bliver helt sikkert ikke en kamp, hvor hverken England eller Spanien vil gå all in. Men derfor kan det sagtens gå hen og blive seværdigt alligevel. Vi tipper:
Vi tror, den ender 1-1.

Hold øje med:

Daniel Sturridge, England og Álvaro Morata, Spanien.

Hvornår spilles England Spanien live stream?

Kampen imellem England og Spanien spilles tirsdag d. 15. november klokken 21.00 på Wembley Stadium, London.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her

Spanien

Vil du også se Spanien live stream? Så læs vores beskrivelse af La Furia Roja!

Snublende Spanien

Der var engang, hvor spansk fodbold hele tiden floppede, når det gjaldt. Især Frankri

Læs mere om SPANIEN her