Danmark
Danmark
vs
England
England
8. Sep 2020
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark - England Live Streaming: Se Danmark - England Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 8. September 2020

Danmark og England mødes tirsdag aften i UEFA Nations League, og du kan live streame hele landskampen online med computer, mobil og tablet!

Der venter et brag af en landskamp, når de danske drenge tager imod The Three Lions. Det engelske fodboldlandshold kommer selvfølgelig med en masse stjernespillere, som til dagligt spiller i Premier League.

Man kommer ikke uden om, at Englands landshold er væsentlig stærkere end Danmarks, men der er så mange usikkerheder omkring netop denne kamp, at det er meget svært at forudsige, hvordan det kommer til gå.

Det er den første kamp for det danske landshold med Kasper Hjulmand som landstræner, og selvom han ikke har tænkt sig at foretage de vildeste ændringer fra start, så bliver det nok en smule anderledes.

Se landskampen mellem Danmark og England med online live streaming!

England tager ung trup med til Danmark

Engelsk fodbold opforstrer talenter som aldrig tidligere. De store Premier League-klubber er – af forskellige grunde – blevet bedre til at udvikle og benytte de unge spillere, og det kommer i den grad det engelske landshold til gode.

Selvom gennemsnitsalderen i den engelske trup er i start 20’erne, så mangler de bestemt ikke profiler.

Den ældste spiller hos England 30-årige Kyle Walker, mens den mest rutinerede spiller er Raheem Sterling, som har spillet 56 landskampe, og det fortæller historien om den nye trup.

Gareth Southgate har i øvrigt udtaget flere mulige debutanter. Det drejer sig om Dean Henderson, Conor Coady, Phil Foden, Jack Grealish, Ainsley Maitland-Niles, Kalvin Phillips og ikke mindst Mason Greenwood, som allerede har vist sig frem i Manchester United.

Uanset hvordan Englands startopstilling kommer til at se ud, så får det danske landshold store problemer.

Kasper Hjulmand holder fast i stammen

Det danske landshold har opnået fantastisk resultater i de seneste tre års tid, hvor Åge Hareide formåede at slå flere rekorder.

Nu har Kasper Hjulmand overtaget roret, og selvom han er en meget anderledes træner, så kommer han ikke nødvendigvis til at ændre alt.

Stammen på det danske landshold har bestået af Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Thomas Delaney, Yussuf Poulsen og Christian Eriksen i de seneste par år, og det kommer den formentlig også til at gøre i denne omgang.

Normalt kommer en ny landstræner til umiddelbart efter en slutrunde, så man ligesom kan bygge holdet helt op igen.

Det har dog ikke været tilfældet denne gang, hvor pandemien ødelagde alle sommerens planer. EM spilles allerede om 9 måneder, så Kasper Hjulmand har travlt med at se sine spillere an i øjeblikket.

Bud på resultatet

Selv med de rød-hvide briller på, så er England favoritter. De er stærkere på alle positioner, og derfor vil det være overraskende, hvis Danmark vinder.

Omvendt, så er det den første landsholdssamling i ni måneder, så holdene er nok ikke så sammenspillede, hvilket kan åbne op for kampen.

Vi tror på 1-1 efter en god kamp.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v England live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her