Litauen
Litauen
vs
England
England
12. Oct 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Litauen v England Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø12. October 2015

Kan englænderne tage 10 sejre i 10 kampe?

De hvidblusede har været ret suveræne og gjort rent bord i de første ni kampe, hvilket er helt uhørt. Dermed kan man igen drømme om at vinde en titel, som man sidst gjorde det i 1966, hvor det blev til VM-guld efter en 4-2 sejr over Vesttyskland i finalen.

Den engelske manager Roy Hodgson havde ikke succes i Liverpool, men det har han med nationalmandskabet, og især angrebet er ved at være ultrastærkt.

Wayne Rooney har nu passeret Sir Bobby Charltons målrekord på 49, noget hverken Gary Lineker eller Alan Shearer nåede.

Desuden er spillere som Harry Kane og ikke mindst Theo Walcott for alvor kommet i gang hos Three Lions, og det kan måske gå hen og vippe fordelen til England under næste sommers EM i Frankrig.

Vi tipper: Vi tror, at England går efter rekorden og tipper 0-2.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her