Mexico
Mexico
vs
El Salvador
El Salvador
31. Mar 2022
03:05
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

VM - 2022

Sommerens helt store begivenhed er lige rundt om hjørnet. VM 2014 i Brasilien bliver den vildeste slutrunde i årevis, og du kommer naturligvis til at være med på første parket hos os. For har du ikke billetter til Sao Paulo, Belo Horizonte eller Porto Alegre, så hjælper vi dig på bedste vis. Hos os kan du nemlig streame VM 2014 online, så du ikke skal gå glip af et eneste spark, mål, redning eller tackling. Så læn dig tilbage, nyd en kold pils og følg VM 2014 online her!

Det dybe sår og de bitre tårer

Da det blev besluttet, at VM 2014 skulle holdes i Brasilien, så ville jublen ingen ende tage. De fem-dobbelte verdensmestre skulle selvfølge have slutrunden igen, og dermed får man mulighed for at revanchere det dybeste sår i brasiliansk fodboldhistorie.

Tilbage i 1950 holdt brasserne VM på eget græs, og her skulle man møde Uruguay i den afgørende kamp. Formatet var lidt anderledes dengang, for de fire bedste hold indgik i et gruppespil til sidst. Men det magede sig således, at netop kampen mod Uruguay blev den afgørende. Rygtet vil vide, at op mod 200.000 tilskuere var på plads på det berømte Maracana for at følge deres helte, og de fik også en god start.

Men 11 minutter før tid scorede Uruguay det afgørende mål til 2-1, og det kostede VM-titlen for det chokerede hjemmehold. Voksne mænd græd bitre tårer, mens Uruguay for anden gang på 20 år kunne kåres som verdensmestre.

Brasilien er klar til endnu en finale

Også denne gang vil Brasilien stille som favoritter, og de har også gjort god reklame for deres chancer. For et år siden gennembankede de Spanien i Confederations Cup, og selvom det jo var lidt tidligt at toppe, så kan Luis Felipe Scolari se tilbage på et hold, der er godt sammenspillet. I forsvaret vogter rutinerede Julio Cesar kassen, og Thiago Silva binder sine folk godt sammen. Han skal naturligvis sørge for, at David Luiz ikke får for mange hjerneblødninger, og at Marcelo og Dani Alves ikke blot løber til modstanderens baglinje og ”glemmer” returløbet.

Midtbanen er dog ikke den mest kreative og består af knoklere som Paulinho, Luiz Gustavo og Willian, men man kan til gengæld slet, slet ikke klage over det fantastiske angreb. Neymar, Hulk og Fred vil komme til at vride mangen en forsvarsspillers hals af led, når de samba-dansende stepper forbi i et vanvittigt tempo.

Mange vil lege med til det sidste

Men også andre lande vil lege med, og her vil det naturligvis være en torn i øjet for ”Selecao”, hvis ærkerivalerne fra Argentina snupper guldet for tredje gang i historien. Lionel Messi mangler kun denne ene titel i sit bugnende trofæskab, og det vil jo så smukt at tage den her.

Med sig har en kavalkade af offensive kræfter som Angel Di Maria, Sergio Aguëro og Gonzalo Higuain, mens forsvaret ser noget vakkelvornt ud. Af andre sydamerikanske hold bør man holde øje med Uruguay og Colombia, som også har giftige folk i front.

Seks bud fra Europa

Spanien viste jo for fire år siden, at europæiske hold også kan vinde på andre kontinenter end deres eget. De iberiske tyre vil igen være det bedste bud på en VM-vinder, når det går løs ved VM i Brasilien 2014.

Dog skal man aldrig se bort fra Tyskland, som nærmest har gjort en dyd ud af at hente medaljer, som dog aldrig er af den fineste karat. Mange mener dog, at det deres ”tur”, og de kommer også med et fremragende hold.

Ellers ligger der en stor klump med hold som Italien, Frankrig, England og Portugal. Italienerne har et godt sammenspillet hold, som var i EM-finalen for to år siden, men stadig holder på den samme stamme. Frankrig har et grotesk godt hold, men de har ikke spillet godt ved de sidste tre slutrunder. England flopper altid, og for meget ansvar er lagt på Wayne Rooneys skuldre. Det samme kan man i den grad også sige om Portugal, som er dybt afhængige af Cristiano Ronaldo.

Se VM i Brasilien live online

Hvis du følge den vidunderlige slutrunde i fodboldens moderland, så skal du blot gøre følgende: Opret en konto hos Unibet og indsæt mindst 80 kr. Så får du en voucher til TV 2 Play og kan se alle de kampe, du orker.

Så hvis du vil følge VM i Brasilien online, så har vi lige givet dig den bedste mulighed. Du kan streame VM 2014 på smartphone, tablet eller computer i fineste kvalitet. Så invitér blot alle vennerne til bold og øl med VM i Brasilien online live!

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP-restriktioner kan forekomme
Regler og Vilkår