Danmark
Danmark
vs
Tyskland
Tyskland
6. Jun 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark – Tyskland live stream 06.06.2017: Landsholdet får besøg af Tyskland

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 6. June 2017

Danmark tager imod Tyskland i testkamp

I forbindelse med 25-års jubilæet for EM-triumfen i 1992 mødes Danmark og Tyskland i Brøndby, og du kan se kampen direkte på live stream! For Danmark er kampen relativt vigtig, da de skal forberede sig på den vitale kvalifikationskamp imod Kasakhstan, som spilles på lørdag. Omvendt har tyskerne valgt at lade de helt store stjerner blive hjemme, men de unge spillere er også ekstremt stærke, så det bliver ikke nemt. Det er en god lejlighed for Åge Hareide til at afprøve nogle ting før der skal spilles om point. Det gælder i endnu højere grad for tyskerne, som formentlig giver debut til flere spillere. Se Danmark – Tyskland på live stream!

Vi skal forbedre os før vigtig kval-kamp

Kampen mod Tyskland har ganske vist ikke betydning for landsholdets videre færd, men kampen kan bruges til at besvare nogle spørgsmål. Den normale starter på højre back Peter Ankersen er skadet, og det bliver spændende at se om Henrik Dalsgaard eller Jens Stryger-Larsen bliver valgt. De får formentlig 45 minutter hver i kampen mod Tyskland.

Derudover er det en god mulighed for spillere som Pione Sisto og Kasper Dolberg til at få flere minutter under huden. På trods af deres enorme talenter, så mangler de stadig erfaring fra øverste hylde, og en sådan kamp er en oplagt mulighed til at give dem det.

Stjernerne er blevet hjemme

De tyske verdensmestre har valgt at lade de store stjerner som Toni Kroos, Jerome Boateng og Mesut Özil blive hjemme. I stedet har landstræner Joachim Löw udtaget en meget ung trup, hvor der dog er masser af talent alligevel.

En række spillere har mulighed for at få deres A-landsholdsdebut. Det drejer sig om Sandro Wagner, Lars Stindl, Diego Demme, Amin Younes, Kerem Demirbay, Marvin Plattenhardt og Kevin Trapp. Flere af spillerne har nok gået under radaren for de fleste danske fodboldfans, men det er faste spillere i den tyske Bundesliga, og der mangler i hvert fald ikke kvalitet på holdet. Se Danmark – Tyskland direkte på live stream!

Hvordan ender Danmark – Tyskland live stream?

Tyskland er favoritter, men Danmark er bestemt ikke uden chance. Det bliver formentligt underholdende og målrigt.

Vi tror på 2-2 i en glimrende fodboldkamp.

Hold øje med

Kasper Dolberg, Danmark og Timo Werner, Tyskland

Hvornår kan du se Danmark – Tyskland live stream?

Danmark – Tyskland spilles tirsdag den 6. juni kl. 20.45 på Brøndby Stadion, Brøndby
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Tyskland live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Tyskland

Med Tyskland live får du et af verdens bedste landshold at se i fuldt flor. De gæve germanere har vundet alt i verden, endog op til flere gange. En gang var de hadet for deres maskinfodbold, men

Læs mere om TYSKLAND her