Irland
Irland
vs
Sverige
Sverige
13. jun 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Irland v Sverige: It´s Zlatan time!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø13. juni 2016

Vil du også se Irland v Sverige live stream? Så læs vores optakt og ind ud af, hvordan du ser kampen.

St. Patrick´s Day i 14 dage

De irske kæmper er kommet til EM for at fighte sig til point, og de irske tilskuere er kommet for at drikke Kronenbourg og skabe en god stemning.

Ved sidste EM blev de absolut nummer sjok med tre tabte kampe og en målscore på 1-9.

Men fansene havde det morsomt og skabte en vild ramme, som man kun kan holde af. De kom, de tabte, og de festede.

Av for en gruppe

Denne gang er de kommet i ”Dødens Gruppe”, og det vil en gedigen overraskelse, hvis de kan slå sig videre i en pulje, som også tæller Belgien og Italien.

Skal man opnå det umulige, så skal der point på tavlen i denne kamp og gerne tre af slagsen.

Men det bliver svært for Roy Keane og co., som virkelig skal arbejde, så blodet sprøjter på den grønne trøje.

Ingen over Zlatan

Skal man stoppe svenskerne, så er der kun en mand, som skal sættes ud af spillet.

Zlatan Ibrahimovic spiller højst sandsynligt sin sidste slutrunde, og det bliver på den gamle hjemmebane i Frankrig, hvor han har slået sine folder hos Paris St. Germain.

Hvor karrieren skal fortsætte er endnu ikke på plads, men meget tyder på, at han skal genforenes med José Mourinho hos Manchester United.

Slå til nu, Sverige

Sverige er et en-mands-hold, hvor de 10 udenom Zlatan agerer villige hjælpere, så de blå-gule kan komme videre fra gruppen.

Der gælder samme spilleregler for dem, som for Irland. Hvis man skal have en chance for at gå til slutkampene, så skal der tre pinde på kontoen i dette opgør, for der kommer nok ikke ret meget mod de andre to hold.

Italien er måske ikke så skræmmende som tidligere, men man skal aldrig undervurdere de azurblå, som om nogen kan økonomisere med kræfterne.

Hvornår kan du se Irland v Sverige online?

Kampen spilles mandag d. 13. juni kl. 18 på Stade de France i Paris.

Hvad ender kampen Irland v Sverige?

Irland vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, men Sverige har Zlatan, og ham kan man ikke stoppe i den grønne mur. Vi tipper 0-2.

Se EM live stream

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her