Manchester United
Manchester United
vs
Newcastle United
Newcastle United
20. Apr 2024
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Manchester United Live Streaming Online

Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bliver fulgt intenst af dedikerede folk med røde hjerter.

Tragedie og triumf

Klubben startede ud som Newton Heath LYR Football Club i 1878, men skiftede navn til Manchester United i 1902 og flyttede til Old Trafford, som stadig er deres hjemmebane.

Holdet har fået mange fans i sympati over den frygtelige ulykke, der ramte i 1958, da en flyvemaskine med hele holdet forulykkede i München. 23 personer omkom, heriblandt otte spillere. Manager Matt Busby svævede længe imellem liv og død, men han kom til sig selv igen, og 10 år senere stod han så bag den helt store triumf, da han med spillere som George Best, Denis Law og Bobby Charlton vandt Mesterholdenes Europa Cup (Nu Champions League) med en 4-1 sejr over Benfica på Wembley efter forlænget spilletid.

Men United kunne ikke holde kadencen, og de rykkede endda ned i 1974. Holdet kom dog hurtig tilbage, men på nær tre FA Cup sejre var der ikke meget krudt i klubben i de følgende år.

En skotte ved navn Alex

Det kom der så i bogstaveligste forstand, da den iltre skotte Alex Ferguson overtog holdet i 1986. Efter en del års tilvænning lykkedes det i 1991 at vinde Europa Cup´en for pokalvindere over FC Barcelona, og så kom endelig mesterskabet i 1993 efter 26 års venten.

Nu begyndte United for alvor at hærge England og Europa, og det kulminerede i 1999, da man helt fantastisk vandt The Treble; mesterskab, FA Cup og Champions League. Holdet havde en stamme af fremragende spillere som Peter Schmeichel, Dennis Irwin, brødrene Phil og Gary Neville, Roy Keane, David Beckham, Paul Scholes, Ryan Giggs, Dwight Yorke og Andy Cole, og United fortsatte deres march mod titler efter at disse spillere var stoppet.

Alex Ferguson blev hædret og tituleres nu Sir Alex Ferguson, men det har ikke fået ham om på den lade side. Han sad på tronen i 26 år som manager i klubben, som har hejst en statue af ham uden for Old Trafford. D. 8. maj 2013 sprang Sir Alex bomben om, at han ville træde tilbage som manager. I stedet fortsætter han i klubben som direktør, mens managerrollen er overtaget af David Moyes.

Rekordernes klub

Klubben har nu alene rekorden for flest mesterskaber med 20, hvilket de vristede fra ærkerivalerne fra Liverpool. Også 11 FA Cups og masser af Community Shields har man i pokalskabet, og hvert år er man blandt favoritterne til ikke alene det engelske, men også det europæiske mesterskab.

Sir Alex Ferguson er dog ikke bare en mand, som man erstatter fra "Day One". David Moyes fik ikke engang en hel sæson i klubben, som nu varetages af hollandske Louis van Gaal. Han har fået en næsten uudtømmelig pengepung, så nu må vi se, hvornår United igen er på tronen.

Hvis du ikke vil gå glip af et eneste minut af dette utrolige hold og deres lige så utrolige manager, så anbefaler vi Manchester United live stream.

Sådan følger du Manchester United

Opret dig hos viaplay.dk, og så er du klar til at livestreame Manchester United. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Manchester United hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler