Rusland
Rusland
vs
Sverige
Sverige
5. Sep 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Rusland v Sverige Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 5. September 2015

Vores svenske brødre kommer på en svær opgave, når de drager østpå for at møde Rusland i EM kvalifikationsgruppe G.

Russerne har skuffet fælt og er lige nu fire point efter svenskerne, så de skal vinde denne kamp for at holde håbet i live om et direkte rutefly til Paris næste sommer.

Putins drenge fik ellers 1-1 i den modsatte kamp, men uafgjort hjemme mod Moldova samt et nederlag på 0-1 i Østrig har fået dem ud på et vildspor. Nu kan man ikke bruge andet end tre point til noget, så det vil være et hidsigt jagtende hjemmehold, som vi får at se.

Zlatan er ledestjernen

Svenskerne kan til gengæld sagtens nøje smed et point og så holde russerne på behørig afstand.

De vil så have Østrig hjemme i en nøglekamp samt Liechtenstein ude, hvor man må påregne tre sikre point.

Det er vel ikke værd at nævne, men vi vover det ene øje alligevel. Zlatan Ibrahimovic er den store stjerne på svenskernes hold, og han skal føre dem sikkert igennem denne kamp med sin store rutine.

Vi tipper: Russerne er meget desperate, og de vil overfalde svensken. Vi tror på en smal hjemmesejr og tipper 1-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her