Sverige
Sverige
vs
Moldova
Moldova
12. okt 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Sverige v Moldova live stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø12. oktober 2015

Det skulle have været et sejrstogt af dimensioner, men pludselig faldt svensken helt igennem isen.

Først tabet man 01- til Rusland, hvilket var til at leve med. Men 1-4 hjemme mod gruppevinderne fra Østrig gjorde ondt langt ind i sjælen.

De svensker medier og fans stod klar med galgen til landstræner Erik Hamrén, men den stoute mand er blevet på posten og vil gøre arbejdet færdigt.

Play off er sikret, da Montegero ikke kan nå svenskerne, men Rusland er foran med to point på andenpladsen, og den bliver svær at nå.

Ruserne har nemlig Montenegro hjemme i den sidste kamp, og da ex-jugoslaverne ikke har noget at spille for, så burde russerne ordne den.

Play off er dog ikke en helt dum idé, for her kunne man risikere at rende ind i Danmark, som kan blive overhalet af Albanien i deres gruppe, hvis albanerne slår Armenien i deres sidste gruppekamp.

Og så har vi alletiders store nordiske fodboldbrag over tre dage, som vil skabe en uhørt interesse og få mere opmærksomhed end det sidste afsnit af Broen III.

Vi tipper: Sverige skal nok vinde den her, og så må de håbe på et montenegrinsk mirakel i Moskva. Vi tipper 1-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her