Sverige
Sverige
vs
Danmark
Danmark
14. Nov 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Sverige v Danmark Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø14. November 2015

De vigtigste broderopgør i mange år står for døren, når Danmark og Sverige mødes over to kampe for at komme med til EM.

Det kunne simpelthen ikke være et bedre og mere spændende match up, og drillerierne er allerede i gang på begge sider af Sundet.

Heldigvis foregår det på en venskabelig måde, hvor tonen er skarp, men behagelig, og vi håber naturligvis, at det fortsætter i både Stockholm og København.

Kjær skal styre Zlatan

Der er ingen tvivl om, at Danmark har det bedste hold, men Sverige har den bedste spiller i Zlatan Ibrahimovic, og han skal stoppes for næsten enhver pris.

Til det formål er det perfekt, at Simon Kjær er tilbage i landsholdslejren efter en familieforøgelse.

Han er bedre til at tøjle den lange svensker end Daniel Agger, som både er tung i vendingerne og også har en tendens til ikke at kunne styre temperamentet, som man så det i derbyet mod FC København.

Vi tipper: Danskerne kan godt leve med uafgjort, og så afgør de alt på eget græs. Vi tipper 1-1.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her

Danmark

Se hvordan du kan se Sverige v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her