Liechtenstein
Liechtenstein
vs
Sverige
Sverige
9. okt 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Liechtenstein v Sverige Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller 9. oktober 2015

Det er ikke kun Danmark, som hænger med røven i vandskorpen i forhold til at kvalificere sig til EM i Frankrig næste sommer.

Også Sverige er i vanskeligheder, hvis de vil undgå en play-off. Ikke fordi de kommer i problemer i deres næste kamp. Den er imod Liechtenstein og helvede vil fryse til is, hvis de ikke vinder den kamp. Men samtidig er de afhængige af, at Rusland smider point. Skal det ske, bliver det imod Montenegro, som Rusland møder søndag. Torsdag skal de møde Moldova, og de har ikke noget at komme med.

Det bedste svenskerne kan gøre er at vinde deres to sidste kampe, hvilket de også nok skal gøre. Søndag skal de selv spille imod Moldova. Man kan forvente sig et målorgie fra svenskernes side. De er bagud på målscoreren i forhold til russerne, men netop målscoren kan i sidste ende blive deres billet til en direkte kvalifikation.

Vi tipper:

Vi tror, at Sverige vinder 6-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her