Sverige
Sverige
vs
Danmark
Danmark
2. Jun 2018
19:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Sverige - Danmark: Optakt og live streaming af landskampen

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 2. June 2018

Se Sverige – Danmark med online live streaming

Du kan se landskampen mellem Sverige og Danmark med live streaming. Der venter en spændende landskamp på Friends Arena i Stockholm, hvor Danmarks landshold skal tage hævn efter nederlaget op til EM-slutrunden, og nu gælder det i stedet opvarmning til VM i fodbold. Du kan selvfølgelig se hele landskampen direkte med live streaming.

Danmark og Sverige er evige rivaler i fodbold, og vi har spillet imod Sverige over 100 gange. Sidst, at Danmark slog Sverige i en betydende landskamp var tilbage i 2009, hvor vi kom med til VM i Sydafrika efter Jakob Poulsens mål til 1-0.

Du kan se landskampen Sverige – Danmark direkte med live streaming.

Vigtigere landskampe i vente

Der er kun to uger til VM i fodbold, hvor både Sverige og Danmark skal med. Derfor skal denne landskamp ikke tages 100 % seriøst, da det dummeste ville være at få skader til nogle af vores profiler.

Danmark og Sverige har det fint med hinanden, og selvom man meget gerne vil vinde, så kommer holdene formentlig ikke til at gå hårdt til hinanden.

Der venter nemlig nogle ekstremt vigtige kampe for Danmark og Sverige, når VM i fodbold begynder.

Danmark er i pulje med Frankrig, Peru og Australien. Vi lægger ud med at møde Peru, hvorefter vi skal møde Australien. Her skal vi mindst have samlet fire point, for i sidste runde møder Danmark Frankrig, og det bliver mere end svært at vinde.

Sverige skal møde Sydkorea, Mexico og Tyskland i deres gruppe, og de får dermed mere end svært ved at gå videre. Frankrig er – ligesom Tyskland – en af favoritterne til at vinde VM samlet. Det bliver nemmere for Sverige at få point imod Sydkorea og Mexico.

Landskamp nummer 106 mellem Sverige og Danmark

Denne VM-optaktskamp mellem Sverige og Danmark er landskamp nummer 106 imellem de to rivaler. De sidste to kampe var de berømte VM-playoffkampe, hvor Sverige desværre vandt 4-3 samlet.

Den første kamp i Stockholm endte 2-1 til Sverige, mens returkampen Danmark endte 2-2. Ved den lejlighed var det fortjent, at vi tabte, men der er sket rigtigt meget med Danmark og Sverige siden da.

Sverige har stort set de samme spillere på holdet, men de har ikke Zlatan Ibrahimovic længere, og det er ikke nødvendigvis dårligt for holdet.

Danmark har skiftet landstræner, og man må sige, at det er gået væsentligt bedre siden, at vi fik Åge Hareide på holdet. Siden vores 0-1 nederlag imod Montenegro på hjemmebane den 11. oktober 2016, så har vi ikke tabt. Danmark har spillet 13 landskampe, og vi har tangeret vores bedste time på landsholdet.

Du kan se landskampen mellem Sverige og Danmark direkte med online live streaming på nettet.

Sverige – Danmark: Startopstillinger

Det er ikke altid til at spå om startopstillinger til venskabskampe, men vi formoder, at både Sverige og Danmark vil starte i deres bedste opstillinger, og så vil man foretage en masse udskiftninger i løbet af kampen.

Sverige: Robin Olsen – Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Victor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg – Marcus Berg, Ola Toivonen.

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen – William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Sverige – Danmark: Hvad ender kampen?

Det er svært at forudsige en venskabskamp, hvor det for begge hold gælder om at varme op til VM-slutrunden, men det bliver nok en tæt kamp.

Vi tror på 1-1 mellem Sverige og Danmark.

Hvornår kan man se Sverige – Danmark med live streaming?

Sverige – Danmark kan live streames lørdag den 2. juni kl. 19.45.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her

Danmark

Se hvordan du kan se Sverige v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her