AaB
AaB
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
26. May 2016
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

AaB v FC Midtjylland: AaB er gået i stå, FCM på medaljejagt

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø26. May 2016

Vil du også se AaB v FC Midtjylland live stream online? Så læs vores optakt til den spændende Superliga match her!

Det smuldrer i AaB

Er de ved at tabe sutten i Aalborg? Normalt har vi med det måske bedst spillende mandskab i Superligaen at gøre, men de har nu tabt tre kampe i træk og er ved at spille sig helt ud af medaljeræset og måske de europæiske pladser.

Faktisk kan de nu maksimum blive nummer tre, men det kræver seks point i de sidste to kampe, og så skal både Brøndby og dagens modstander fra FC Midtjylland dumme sig.

Og her kunne AaB jo passende starte med at slå midtjyderne.

##Nedtur mod EfB## De trænger også til lidt succes efter den seneste dunderfiasko mod alt andet end imponerende Esbjerg, som løb helt om hjørner med aalborgenserne.

Mick van Buren startede showet, da han flot udnyttede en fin pasning fra Nikolaj Hagelskær, som flænsede AaBs forsvar fuldstændigt.

Thomas Enevoldsen fik udlignet, da han flot vendte rundt og bankede bolden ind, men minuttet efter var Aalborg-drengen Ronnie Schwartz på pletten til 2-1 mod hjemmeholdet.

Spalvis er jo idiot

I sidste minut blev AaBs situation udstillet efter en voldsom handling fra Lukas Spalvis.

Han angreb Emil Lyng, som havde reageret kraftigt, men forståeligt på en lille sviner fra Enevoldsen. Spalvis kørte dog situationen helt op, da han nikkede Lyng en skalle. Meget sympatisk blev Lyng på benene, men han blev ligesom Spalvis præsenteret for det røde kort.

Heldigvis har Esbjerg tænkt sig at appellere dommen, som de forhåbentligt får held med. Alt andet ville være galimatias.

Midtjylland på sølvjagt

FC Midtjylland er til gengæld i fin form og har vundet deres tre sidste kampe og er ubesejrede i de sidste fire.

Det er som om, man har fundet formen her til sidst, og så vinder de også kampe, selvom det ikke er helt fortjent.

Mod Randers var man bagude med 0-1 indtil to minutter før tid. Så tog Mikkel Duelund en solotur, som gave mål, inden Martin Pusic blev revet ned i feltet i overtiden, hvilket kostede Johnny Thomsen et rødt kort. Pusic omsatte sikkert sparket fra pletten til en 2-1 sejr.

Hvornår kan du se AaB v FC Midtjylland online?

Kampen spilles torsdag d. 26. maj kl. 20 på Energi Nord Arena.

Hvem vinder kampen AaB v FC Midtjylland?

AaB er helt til rotterne lige nu, og FC Midtjylland vinder kampe, selvom de ikke spiller godt som i 2-1 sejren over Randers FC i weekenden.

Vi tror helt sikkert, at midtjyderne er på sølvjagt, hvilket stadig kan nås.

Vi tipper 0-2.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AaB

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her