Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Real Madrid
Real Madrid
1. Jun 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Real Madrid Live Streaming Online

Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt.

Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfor lancerede præsident Perez i år 2000 Galacticos, for kun en ting tæller i Madrid, og det er titler.

Hvis du vil følge en af verdens bedste klubber, så skal du tune ind på Real Madrid live stream!

Kongeklub og Francos kæledægger

Klubben blev grundlagt i 1902 under navnet Madrid FootBall Club. Indtil da havde der været to klubber, men d. 6 marts blev man enige om at spille i hvid trøje og shorts, blå strømper og et lilla bånd på hvert ærme. I dag er strømperne også hvide, men ellers ligner den næsten sig selv.

I 1920 skiftede klubben navn til Real Madrid, da man af kongen blev tildelt retten til at bruge kongekronen i sit logo og at kalde sig Real, som er det spanske ord for kongelige. Klubben har også tradition for, modsat rivalerne fra FC Barcelona, at have et tæt forhold til centralmagten i Spanien. Mest berømt i den forbindelse er forholdet til Franco. Den tidligere diktator holdt i virkeligheden med lillebrorklubben fra Atletico Madrid, men i et opgør mod i 1943 fik han alligevel sit sikkerhedspoliti til at true spillerne fra Barcelona til med vilje at tabe en kamp til Real Madrid. Cifrene blev 11-1…

På den europæiske scene tiltrådte Real Madrid for alvor, da man i 1956 vandt den første titel i, det der dengang hed, Mesterholdenes Europa Cup og som nu hedder Champions League. Sidenhen er det blevet til ni i alt.

De fantastiske Galacticos

Siden klubben blev dannet har den været en dominerende del af spansk fodbold, men det er ikke godt nok i Madrid. Her er det kun titler, der tæller, og derfor begyndte man i 2000 at danne foldboldholdet, som hele verden kom til at kende under navnet Galacticos. Det startede med, at man købte Luis Figo i FC Barcelona.

Senere kom Zinedine Zidane, Ronaldo og til sidst David Beckham. Sidstnævnte med en transfersum på næsten 250 millioner kroner. Den blev dog tjent ind i løbet af den første måned på grund af salg af spillertrøjer i Asien. Galacticos blev beviset på, at selv med verdens bedste spillere er man ikke garanteret pokaler. Og i en årrække signede derfor også kun Real Madrid kun spillere for mindre beløb.

En ny æra med Ronaldo og co.

Det blev der imidlertid lavet om på, da man, med Florentino Pérez tilbage ved roret, i 2009, hentede klubbens helt store profil Cristiano Ronaldo i Manchester United for svimlende 700 millioner. Sammen med spillere som blandt andre Xabi Alonso, Sergio Ramos, Mesut Özil, dannede de rammen om en ny æra for den hvidklædte kongeklub, der på sidelinjen styres af Carlo Ancelotti, som tog over, da José Mourinho smuttede tilbage til Chelsea.

Det tiende CL-trofæ kom i hus i 2014, og nu er det op til Rafa Benitez at få Real helt op at ringe og presse FC Barcelona til det sidste.

Hvis du ikke vil gå glip af et eneste minut af med dette utrolige hold, så anbefaler vi Real Madrid live stream:

Opret en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Real Madrid live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Real Madrid live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Viaplay

se hos Viaplay