Real Madrid
Real Madrid
vs
Eibar
Eibar
2. okt 2016
16:15
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Real Madrid v Eibar 02.10.2016 live stream: Los Blancos skal besejre Eibar

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 2. oktober 2016

Problemer for Real

Real Madrid startede sæsonen ud med lyn og torden, og havde efter få kampe bygget et forspring end til rivalerne fra Barcelona og Atletico Madrid. De vandt de første fire kampe i La Liga, foruden en overbevisende Super Cup sejr over Sevilla.

Nu har de ikke vundet de seneste tre kampe, og har derfor fået den spanske presse på nakken. De ligger dog stadig nummer et i ligaen, og de har overstået den klart sværeste kamp i Champions League gruppespillet. Mens de to uafgjorte mod Villarreal og Las Palmas var meget skuffende, er det ikke katastrofalt at tage et point med fra Signal-Iduna Park.

Angrebstrioen Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo har stort set ikke spillet sammen, og det har ikke fungeret, når de har. De har tilsammen lavet otte mål mod 17 på samme tidspunkt i sidste sæson.

Miniput på besøg

Gæsterne fra Eibar er en af de mindste klubber i ligaen, og det ville være meget overraskende, hvis de tager point fra Real Madrid. Da de rykkede op i 2014, var det på ligaens mindst budget, men de har fået meget ud af de få midler.

Klubben fra baskerlandet har stort set kun lokale spillere i truppen, men har så hentet nogle rutinerede kræfter ind på fri transfer. Største navn er Pedro León, der tidligere har været i Real Madrid. Han slog igennem på Michael Laudrups Getafe hold, og har spillet hundredevis af kampe på højeste niveau.

I sommerens transfervindue slog de deres egen transferrekord ved at købe Nano i Tenerife. Den 21-årige angriber, der scorede 14 mål i sidste års La Liga2, blev hentet for lidt over 20 millioner. Han har dog kun spillet 91 minutters ligafodbold i denne sæson.

Manglende brasilianere

Real Madrids manglende resultater på det seneste, kan til dels hænge sammen med, at de har måtte undvære Casemiro og Marcelo. De to brasilianere er meget vigtige for Real, fordi de ikke har nogle ordentlige erstatninger.

På venstrebacken har Marcelo været blandt de absolut bedste i verden igennem en del sæsoner. De havde Alvaro Arbeloa som back-up igennem en del år, men hans kontrakt udløb i sommers. De har fået Fabio Coentrao tilbage fra et udlån i Monaco, men han har haft skadesproblemer i sæsonstarten.

Casemiro har været meget vigtig for Real siden Zinedine Zidane overtog trænersædet i starten af året. Han har en fysik og defensive evner, som de andre midtbanespillere ikke besidder. I hans fravær har Toni Kroos har overtaget en del af de defensive pligter, men det har slet ikke fungeret.

Ønskemodstander

Eibar har i de seneste sæsoner vist sig som en sand ønskemodstander for Real Madrid. Siden deres oprykning i 2014, har de to hold mødt hinanden fire gange, og Eibar har endnu ikke formået at lave et mål. De fire kampe er sammenlagt blevet 13-0 til hovedstadsklubben.

I sidste sæson vandt Real Madrid 16 af deres 19 hjemmekampe i ligaen med en imponerende målscore på 65-15. Når de samtidig har noget at bevise overfor omverdenen, kunne man på Eibars vegne frygte, at det bliver en målfest.

Eibars spillere har udtrykt sig overraskende optimistisk omkring deres chancer på Santiago Bernabeu. Adrian Gonzalez har til Eibars hjemmeside udtalt, at selvom det bliver en svær kamp, skal de nok få deres chancer.

Hvordan ender Real Madrid v Eibar live stream?

Real Madrid har meget at bevise, og det kunne meget vel gå ud over Eibar.

Vi tipper 4-0 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Cristiano Ronaldo, Real Madrid og Pedro León, Eibar.

Hvornår kan du se Real Madrid v Eibar live stream?

Kampen spilles søndag den 2. oktober kl. 16.15 på Santiago Bernabeu, Madrid.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den he

Læs mere om REAL MADRID her

Eibar

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om EIBAR her