Real Madrid
Real Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
10. apr 2021
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se El Clasico Live: Stream Real Madrid - Barcelona!

Torsten Hansen

Torsten Hansen10. april 2021

Se El Clasico med live stream på nettet! Lørdag spilles der El Clasico, når Real Madrid tager imod FC Barcelona, og du kan live streame hele La Liga-kampen online hos bet365!

Der står ufatteligt meget på spil, når Real Madrid og Barcelona mødes lørdag aften. For de to klubbers fans er der selvfølgelig håneretten, men tager man et kig på La Liga-tabellen, så forstår man vigtigheden af kampen.

For få uger siden var de fleste eksperter enige om, at Atletico Madrid ville løfte det spanske mesterskab, når sæsonen slutter i maj.

Diego Simeones mandskab blev ved med at vinde, mens Real Madrid og FC Barcelona smed point væk på stribe, men magtbalancen har ændret sig markant.

Atletico ligger ganske vist stadig på førstepladsen med 66 point, men Barcelona har kun et point op til dem.

Real Madrid ligger på tredjepladsen med 63 point, og da der resterer ni kampe af La Liga, så er det fortsat stadig helt åbent i den spanske mesterskabskamp.

Se El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona online med live streaming!

Vinderen af El Clasico bliver La Liga-favoritter

Der er som sagt tæt kamp om det spanske mesterskab i denne sæson. Da Atletico Madrid fuldstændigt har mistet momentum, og det netop er kommet frem, at Luis Suarez har fået en muskelskade, så ligger mesterskabet umiddelbart til en eventuel vinder af denne kamp.

Kigger man på de seneste opgør mellem Los Blancos og Barca, så har det set bedst ud for Madrid-klubben.

Real Madrid har vundet de seneste to El Clasico med 3-1 på Camp Nou og 2-0 hjemme på Camp Nou. De to ærkerivaler har haft en sær tendens til at besejre hinanden på udebane, og med tanke på, at kampen spilles på Real Madrids reservestadion, så er hjemmebanefordelen heller ikke ret stor.

Læg dertil, at Real Madrid tirsdag aften spillede den første af to Champions League-kvartfinaler imod Liverpool.

Spanierne vandt den første kamp med 3-1, men der venter en virkelig vigtig returkamp på Anfield på onsdag.

Real Madrid mangler midtstoppere

Med tre så vigtige kampe på otte dage, så bliver Real Madrid-truppen virkelig testet. Det er bestemt ikke blevet nemmere af, at uheldene er væltet ned over truppen i den seneste uge.

Først blev anfører Sergio Ramos endnu engang skadet, og i tirsdags blev makker Raphael Varane så testet positivt for corona, hvorfor begge deres faste midtstoppere sidder ude imod Barca.

Det gik ganske fint i midtugens CL-kamp, hvor Liverpool dog også var skræmmende ringe. Det kan blive anderledes svært imod et godt kørende Barcelona-hold.

Barcas første El Clasico i 3-5-2

Barcelonas taktiske udtryk har ændret sig på det seneste. Barca-træner Ronald Koeman valgte umiddelbart før Copa del Rey-semifinalen at afprøve en 3-5-2-formation, som adskiller sig markant fra, hvordan de tidligere spillede.

Det havde en umiddelbar effekt, da Barcelona vandt kampen med 3-0, og den hollandske træner har beholdt den formation siden da.

Lionel Messi og Ousmane Dembélé har været de faste spillere i angrebet, og de forventes også at starte inde i Madrid.

Det bliver interessant at se, hvordan de klarer den overfor et mere låst Real Madrid-hold, som sjældent afviger fra deres normal.

Se El Clasico online med live streaming!
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den he

Læs mere om REAL MADRID her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her