Barcelona
Barcelona
vs
Real Madrid
Real Madrid
3. Dec 2016
16:15
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Barcelona - Real Madrid: El Clasico 2016 live stream: Vildt, vildere, El Clasico

Mathilde Miller

Mathilde Miller 3. December 2016

**Lørdag eftermiddag d. 3. december 2016 går Fodboldeuropa i stå. Her spilles verdens største fodboldkamp, når FC Barcelona og Real Madrid mødes i den spanske liga. El Clasico, som opgørene kaldes, er omgivet historie og stjernestøv og er et must for alle fodboldelskere. Du kan se Barcelona Real Madrid live stream bet365.

Heldigvis kan Barcelona – Real Madrid live streames direkte på din computer, tablet og telefon i høj kvalitet og oven i købet ganske gratis.

Så du behøver ikke fortvivle hvis svigermor holder fødselsdag eller der er juletamtam i familien. Det er bare at streame El CLasico live online!**

Største af det største

I programserien STØRST på TV2 undersøger Peter Ingmann forskellige ting, der er størst i verden. Han har blandt andet været til Indy 500 og se racerløb, men han kunne lige så godt have været en tur i Spanien og se El Clasico.

For det er kun finalen ved et VM, der har flere seere end, når FC Barcelona og Real Madridtørner sammen. Man får dem sikkert ikke til at indrømme det hverken i Rom, Istanbul, i Manchester, men El Clasico er og bliver det største og mest hypede indbyrdes klubopgør i verden, længere er den ikke.

Derfor er det også kun sjældent, at kampene lever op til de kæmpe forventninger, man som fodboldfan har til netop disse kampe. Vi forventer magi, og med den stjerneparade af spillere, som vil stå klar i spillertunellen på Camp Nou, er det også helt naturligt at have forhåbningerne skruet i vejret.

Fik revanche på Bernabeu

Det seneste El Clasico er en af dem, som ikke vil gå over i historien som en af dem, hvor det hele eksploderede, men i stedet vil den blive husket af Madrid-fans som en kamp, hvor de havde kynismen til at slå til og fik den sejr de kom efter.

Det var et stålsat Madrid-mandskab som tog til den catalanske hovedstad. Blikket i øjnene på Cristiano Ronaldo og resten af spillerne klædt i hvidt kunne skære igennem en jernplade på en måde, der fjernede al tvivl. Det ydmygende nederlag på 4-0, som Real Madrid havde lidt i efteråret 2015, skulle revancheres.

Opgøret, som blev spillet på Camp Nou, bød på rigeligt med drama i første halvleg, hvor FC Barcelona sad på spillet og burde havde bragt sig foran.

Det gjorde de så ni minutter inde i anden halvleg, da Gerard Piqué pandede bolden i kassen. Bare syvminutter senere bragte Karim Benzema balance i tingene med målet til 1-1. Men her var det ikke slut for gæsterne. Som uret nærmede sig 90 spillede minutter stod det mere og mere klart, at skulle var Cristiano Ronaldo som skulle gøre det for gæsterne, hvis de skulle have fuldt udbytte ud af anstrengelserne.

Cristiano ordnede tingene

Fem minutter før tid forvandlede den nervøse knitren med solsikkekernerne på Camp Nou sig til et en øredøvende stilhed iblandt de mange Barcelona-fans, da CR7 afgjorde verdens største fodboldkamp. På det tidspunkt havde Real Madrid allerede haft bolden i netmaskerne, da Gareth Bale fik underkendt et hovedstødsmål, og Ronaldo havde ramt overliggeren efter at have spillet en anonym rolle. Los Blancos var også blevet en mand i undertal, da Sergio Ramos for gud ved hvilken gang måtte gå tidligt i bad i forbindelse med et El Clasico.

Alligevel var det Real Madrid, der havde momentum i slutningen af opgøret, og da uret ramte 85 minutter tog Ronaldo afleveringen fra Gareth Bale ned med brystet og hamrede bolden iskoldt i kassen.

Gang i trekantsdramaet i toppen

Efter en underligstart på sæsonen for både Barcelona og Real Madrid har de godt gang i trekantsdramaet i toppen af tabellen i selskab med Atletico Madrid. Men tabellen er sekundær lørdag eftermiddag. Her handler det lige så meget om historie og håneret, som det handler om tre point.

Kampene har deres eget liv og alt kan ske! Så sæt lørdagen af og se Barcelona Real Madrid live stream hos bet365.

Hvordan ender Barcelona Real Madrid live stream 2016?

Vi tror, at det bliver et lige opgør, hvor Barcelona i sidste ende bør have en overhånd.

Vi tipper:

Vi tror, at Barcelona vinder 2-1.

Hold øje med:

Lionel Messi, FC Barcelona og Cristiano Ronaldo, Real Madrid.

Hvilken kanal viser Barcelona Real Madrid?

Det er Canal 9, som viser Barcelona Real Madrid i Danmark, men du kan også streame El Clasico direkte online og i HD hos bet365, hvor det er gratis.

Hvornår spilles Barcelona Real Madrid live stream 2016?

Kampen imellem FC Barcelona og Real Madrid bliver spillet lørdag d. 3. december klokken 16:15.

Hvor spilles Barcelona Real Madrid?

Kampen imellem Barcelona og Real Madrid spilles på Camp Nou i Barcelona.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Real Madrid

Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den he

Læs mere om REAL MADRID her