Barcelona
Barcelona
vs
Celtic
Celtic
13. Sep 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Barcelona v Celtic live stream 13.09.2016: Det ligner en storsejr på Camp Nou

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard13. September 2016

Utilfredse fans

Da Barcelona i weekenden tog imod oprykkerne fra Alavés, var det med nogle af de helt store stjerner på bænken. Det kom træner Luis Enrique dog til at fortryde, da de endte med at tabe 1-2. Lionel Messi, Luis Suarez og Andres Iniesta kom alle ind i anden halvleg, men i dagens opgør bliver det stærkeste opstilling.

Der skal ikke tages nogle chancer, når det gælder Champions League. Fansene på Camp Nou bliver nemt utilfredse, og vil nok forvente en stor kamp i dag. Det betyder, at MSN-trioen i front bestående af Messi, Suarez og Neymar bliver genforenet efter, at Neymar kun har trænet få dage med holdet i denne sæson.

Derudover kommer målmand Marc-André ter Stegen tilbage efter nyindkøbte Jasper Cillesen vogtede buret i lørdagens ligakamp. Jordi Alba generobrer venstrebacken efter, at Lucas Digne fik chancen uden at gribe den.

Stærk gruppe

Udover Barcelona og Celtic består Champions Leagues gruppe C også af Manchester City og Borussia Mönchengladbach. Dermed bliver det et gensyn med den tidligere Barca-træner Pep Guardiola, der er tiltrådt hos City.

Det ligner en af de sværeste puljer i årets turnering, omend Barcelona naturligvis er storfavoritter til at gå videre på førstepladsen. Der er dog ikke plads til meget sløseri, for Manchester City har også et farligt hold, som kan drille de største.

Derfor er det også meget vigtigt for Barcelona at starte turneringen ordentligt ud, når gruppens klart svageste modstander kommer på besøg.

Dansker på banen

Når Celtic skal forsøge at holde Barcelona stjernerne fra fadet, bliver det også noget nær den største test man kan få som forsvarsspiller. En af hovedpersonerne for skotterne bliver danske Erik Sviatchenko, som skiftede til klubben i januar.

Han er fast mand i midterforsvaret, hvor han sandsynligvis kommer til at danne par med erfarne Kolo Touré, som blev hentet på en fri transfer i sommerens transfervindue. Han er dermed blevet genforenet med manager Brendan Rodgers, som også tidligere var i Liverpool.

Heldigvis for de skotske mestre er kaptajn Scott Brown blevet sin skade kvit. Han gjorde comeback i weekendens Old Firm, som Celtic på hjemmebane vandt 5-1 over Rangers, hvor han fik 73 minutter. Han kan blive vigtig, hvis de skal have den mindste chance for at få point med derfra.

Skræmmende på Camp Nou

Celtic skal ikke kigge for meget på Barcelonas statistik på hjemmebane. Katalanerne har vundet de sidste 11 kampe i Champions League, og det er blandt andre over hold som Bayern München, PSG, Manchester City, Arsenal og Atletico Madrid.

De to hold var også i gruppe sammen tilbage i 2013/2014 sæsonen. Barca havde besvær med at hive en 1-0 sejr med hjem fra Celtic Park, men på Camp Nou blev skotterne sendt hjem med 6-1. Dengang sad Messi ude med en skade, men Neymar overtog dirigentstokken og scorede et flot hattrick.

Selvom det lysner på skadesfronten for værterne, forventes André Gomes ikke at kunne deltage i kampen, selvom han er udtaget. Luis Enrique har valgt at droppe Jeremy Mathieu, Denis Suarez og Aleix Vidal efter skuffende præstationer i weekend.

Hvordan ender Barcelona v Celtic live stream?

Barcelona kommer til at dominere kampen kraftigt, og Celtic skal være heldige, hvis de går fra Camp Nou med point.

Vi tipper en stensikker hjemmesejr på 4-1

Hold øje med

Lionel Messi, Barcelona og Erik Sviatchenko, Celtic.

Hvornår kan du se Barcelona v Celtic live stream?

Kampen spilles tirsdag den 13. september kl. 20.45 på Camp Nou, Barcelona.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Celtic

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om CELTIC her