Barcelona
Barcelona
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
30. Jan 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Barcelona v Atletico Madrid Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø30. January 2016

Barcelona og Atlético Madrid plejer at spille nogle gevaldige brag mod hinanden, og dette bliver garanteret ikke kedeligt.

For det første ligger de side om side i toppen af La Liga, hvor kun Barcelonas ekstra kamp i hånden skiller dem.

Derfor vil det være yderst vigtigt for Atlético at vinde, så de kan holde snor i catalanerne.

Det er også en kamp imellem to vidt forskellige stilarter, hvor Barcelona står for den finpudsede teknik, mens Atlético står for den rå gadefodbold.

Interessant bliver det også at se Arda Turan, som tidligere har haft stor succes hos Los Colchoneros, men som nu spiller for Blaugrana.

Vi tipper: Barcelona er flyvende lige nu, og de banker Atlético stort. Vi tipper 4-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her