Real Sociedad
Real Sociedad
vs
Barcelona
Barcelona
27. Nov 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Real Sociedad - Barcelona live stream 27.11.2016: Barca kan komme i problemer

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard27. November 2016

Stærke baskere tager imod Barcelona

Real Sociedad tager søndag aften imod de spanske mestre fra FC Barcelona, og du skal selvfølgelig se kampen gratis på live stream. Hjemmeholdet kommer fra fire sejre i streg, og har kravlet langt op i tabellen, mens Barca har haft det svært på det seneste. De kan dog se frem til at have Lionel Messi og Luis Suarez til rådighed igen efter sygdom og karantæne. De er tvunget til at vinde, fordi Real Madrid har skabt et hul på fire point, men de har lidt i mange år på Anoeta, og det bliver bestemt ikke en nem kamp. Se den spændende topkamp gratis på live stream!

Barca har problemer på Anoeta

Selvom Barcelona har haft et hold, der er flere niveauer over Sociedads, så har de haft problemer i baskerlandet igennem mange år. Baskerne har et for på det gamle Anoeta, og de skaber ofte problemer for topholdene. Således har Barcelona ikke vundet på banen i de seneste syv forsøg.

Real Sociedad har vundet de sidste tre gange, og det er en vanskelig stime, som Barca spillerne skal gøre op med. De baskiske tilskuere er relativt aktive, og de formår at skabe en kulisse, som ikke er sjov at besøge. Barcelonas hold er dog bedre på alle positioner, og de skal have statistikken ud af hovedet.

Mens Barca har haft det svært på udebane imod La Real, så har de dog haft nemt ved at besejre dem hjemme på Camp Nou. Barcelona har vundet de seneste 19 hjemmekampe imod Sociedad, så det er ikke fordi spillestilen passer særligt godt imod Barcelona. Vi går ind i en afgørende periode i La Liga, og den catalanske storklub har et meget vigtigt El Clasico den 3. december, som du naturligvis også kan se gratis på live stream.

Sociedad i stærk form

La Real har været i fremragende form op til mødet med Barcelona. Siden nederlaget i baskerderbyet imod Athletic Bilbao, så har de vundet alle fire opgør. Det er endda sket med en imponerende målscore på 10-1, og de fik en flot sejr på 2-0 over Atletico Madrid.

De endte på en skuffende niendeplads i sidste års La Liga, men det hang i høj grad sammen med en meget ringe sæsonstart. Der var store problemer med David Moyes, som vel aldrig rigtigt helt passede ind i klubben, og han blev erstattet i november sidste år.

Den nye mand ved roret var den tidligere Barcelona spiller Eusebio Sacristán, som senest stod i spidsen for Barcelonas B-hold. Han brugte resten af sæsonen på at reparere efter Moyes’ skader, mens det er gået fremragende i år. De ligger på femtepladsen, kun to point efter dagens modstander fra Barcelona.

Messi tilbage på holdet

Det kom som et chok, at Barcelona måtte undvære Lionel Messi til sidste rundes kamp imod Malaga. Han var blevet syg om morgenen, og kunne derfor ikke deltage. Da Luis Suarez samtidig sad ude med karantæne, var de hårdt ramt i offensiven.

Paco Alcacer var endnu en gang meget anonym, og han er slet ikke faldet til i klubben. Luis Enrique kan dog se frem til at have både Messi og Suarez tilbage til det svære opgør på Anoeta. Messi har scoret 10 mål i sine 15 kampe imod Sociedad.

Catalanerne må dog stadig undvære kaptajn Andres Iniesta, som stadig sidder ude med en knæskade. Samuel Umtiti er også skadet, mens Jérémy Mathieu er tvivlsom. Sociedad må undvære spilfordeler Ruben Pardo. Se den spændende topkamp gratis på live stream.

Hvordan ender Real Sociedad – Barcelona live stream?

Barcelona har haft det meget svært på Anoeta, men statistikker er til for at blive brudt, og det kunne meget vel ske søndag aften.

Vi tipper 0-2 til Barcelona.

Hold øje med

Willian José, Real Sociedad og Lionel Messi, Barcelona

Hvornår kan du se Real Sociedad – Barcelona live stream?
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Real Sociedad

Real Sociedad

Den baskiske klub bærer stoltheden i hjertet og har mange dedikerede fans i og omkring San Sebastian. Man rivaliserer naturligvis med Athletic Bilbao, og det kan godt blive ret intenst, når de to

Læs mere om REAL SOCIEDAD her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her