Barcelona
Barcelona
vs
Sevilla
Sevilla
22. May 2016
21:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Barcelona v Sevilla: To guldhold på jagt efter mere hæder

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø22. May 2016

Vil du også gerne se Barcelona v Sevilla live stream online? Så læs vores optakt og find ud af, hvordan du kan live streame Copa del Rey finalen!

Det helt rigtige opgør

En lang sæson nærmer sig sin afslutning, og det bliver med et kongeopgør i den spanske pokalfinale imellem FC Barcelona og Sevilla.

Begge hold har haft temmelig meget succes i de den sidste uges tid og kan se tilbage på guldglans, glimmer og glædestårer.

Blaugrana vandt deres 24. spanske mesterskab sidste weekend, mens El Grande de Andalucia snuppede det tredje Europa League trofæ på stribe sidste onsdag.

Tæt på for Barcelona

Barcelona var ved at være pressede i mesterskabskampen, som de havde lukket fuldstændigt op ved at smide 11 point i fire kampe.

But when push came to shove, så kunne ingen skubbe de suveræne catalanere væk fra førstepladsen. De sidste fem kampe gav en målscore på hele 24-0, og så var der ikke mere at rafle om.

Topscorer Luis Suarez sluttede også lige af med et hat-trick og kom dermed op på 40 kasser i sæsonen. Det er i øvrigt første gang siden 2009, at topscoreren i La Liga ikke har været enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Værdige mestre

Sevilla beviste endnu en gang, at de er kongerne af Europa League, da de helt uimodståeligt satte Liverpool til vægs i finalen på St. Jakobs Park i Basel.

Englænderne kom endda foran ved Daniel Sturridge, men i anden omgang var Sevilla fuldstændigt overlegne og satte tre pletskud i kassen.

Liverpool har før vist, at de er et fantastisk comeback-hold, men denne gang var der ikke noget at stille op mod spanierne, som helt fortjent kunne tage titel nummer fem siden 2006.

Copa del Rey stats

Barcelona har meget fine traditioner i Copa del Rey, som de har vundet 27 gange, hvilket er rekord i Spanien.

Hertil syner Sevillas fem ikke af så meget, og vi skal tilbage til 2010 for at finde deres seneste triumf.

Barcelona er til gengæld i deres sjette finale i de sidste otte år, hvor de har vundet tre og tabt to.

De to finalehold har aldrig mødt hinanden i slutkampen i Copa del Rey før.

Hvem vinder finalen Barcelona v Sevilla?

Sevilla kommer med en fantastisk historie og tre gange Europa-guld i træk.

Men de spillede i onsdags, og Barcelona har kunnet hvile holdet en hel uge.

Vi tror, at det bliver udslagsgivende og tipper 3-1.

Hvornår kan du se Barcelona v Sevilla live stream?

Kampen spilles søndag d. 22. maj kl. 21.30 på Santiago Bernabéu i Madrid.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Sevilla

Sevilla hører til i Andalusien og er en af de mest berømte spanske klubber. Både i 2006 og 2007 vandt de den daværende UEFA Cup og såmænd også den europæiske Super Cup i 2006 med en vis Christian

Læs mere om SEVILLA her