Barcelona
Barcelona
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
21. Sep 2016
22:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Barcelona v Atletico Madrid Live Stream 21.09.16: Garanti for mål

Mathilde Miller

Mathilde Miller21. September 2016

Denne uge er lidt speciel, og selvom der ikke er Champions League, skal du ikke snydes for fodbold i absolut verdensklasse. Ud over, at der er dobbeltrunde i Superligaen, spiller de også og to runder i den spanske La Liga.

Topbrag på Camp Nou

Derfor kan du roligt sætte din onsdag aften af til at lade sig underholde af de spanske superstjerner, der skal i aktion. Eksempelvis tager FC Barcelona imod Atletico Madrid, i det der uden tvivl er den største kamp i vores verdensdel denne onsdag aften.

Siden Madradsmagerne fra Madrid har forvandlet kampen om det spanske mesterskab fra en tvekamp imellem Blaugrana og Real Madrid til et trekantsdrama, har Atletico Madrid og FC Barcelona gang på gang budt hinanden op til dans. Og det er sjældent kedeligt, når de to hold tørner sammen. Begge hold går til den, og der er altid garanti for mål.

Suveræn franskmand

Da de stod overfor hinanden i april, endte det med en sejr på 2-0 til Atletico Madrid. Hjemme på Vicente Calderón slog Diego Simeones mandskab til og sloges sig til en sejr.

Dengang var det den afgørende kamp i kvartfinalen i Champions League, og Atletico Madrid gik videre med en samlet sejr på 3-2 efter at have tabt det første opgør med 2-1.

To af franske mål af Antoine Griezmann, der på det tidspunkt var i en form, som gjorde ham til ham til favorit både hos folk med en forkærlighed for de bolsjestribede Madrid-spillere, hos sine landsmænd og hos fodboldfans generelt. Nøj, hvor var han stærkt kørende.

Målamok

Mange af spillerne på begge hold var med ved sommerens EM i Frankrig og har derfor haft en længere ferie. Om det er en del af forklaringen skal ikke kunne siges, men faktum er, at Atletico Madrid kom forfærdeligt fra start i denne sæson. Ikke så forfærdeligt at de ligefrem gik hen og tabte, men til gengæld spillede de uafgjort i deres to første kampe og har således allerede mistet fire point i forhold til konkurrenterne.

Fire point lyder måske ikke så voldsomt, men når man kigger på den fejlmargen, som FC Barcelona og Real Madrid normalt ligger med, kan det være voldsomt dyrt at kaste lidt hyggepoint her i starten.

Men efter to skuffende resultater kan det nok være, at Madradsmagerne er kommet tilbage som skudt ud af en kanon. Siden det målløse opgør imod oprykkerne fra Leganes i ligaen, har de vundet deres tre seneste kampe med 10-0.

Senest blev Sporting Gijon slået med 5-0 i en kamp, hvor Atletico for alvor foldede sig ud i den udgave, der kun er blevet forfinet siden Simeone er kommet til.

Overraskende pointtab

Men heller ikke FC Barcelona har maksimalt pointudbytte i denne sæson. For et par uger siden løb Blaugrana ind i et højst overraskende nederlag imod Alaves, hvor de tabte med 3-1.

Ellers har de spillet formidabel og lagde ud med slå Riza Durmizi og Real Betis med 6-2 i den første kamp i sæsonen. I Champions League ydmygede de Celtic med 7-0, og på trods af førnævnte nederlag har de allerede scoret 13 mål i ligaen.

Det er FC Barcelona, der har overtaget imellem de to klubber, og det eneste, der er sikkert, er, at kampen her ikke ender uden scoringer.

Vi tipper:

Barcelona har vist skræmmende styrke i deres angreb, og det er simpelthen ikke til at se, hvordan Atletico skal holde dem fra at score. Omvendt kan man heller ikke se bort fra, at gæsterne har lavet 10 mål i de seneste tre kampe. Vi tror kampen ender 2-1 til FC Barcelona.

Hold øje med:

Lionel Messi, FC Barcelona og Antoine Griezmann, Atletico Madrid

Hvornår kan du se Barcelona Atletico Madrid live stream?

Kampen spilles søndag den 21. september kl. 22 på Camp Nou, Barcelona.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her