Barcelona
Barcelona
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
16. Mar 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Barcelona v Arsenal FC Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø16. March 2016

Det er i den grad skæbnens time for Arsenal, som har haft et modbydeligt 2016.

Da året startede, lå de nummer et i Premier League, men lige nu kæmper de for at holde deres tredjeplads, de er slået du af FA Cup´en, og de er bagude med 0-2 i forhold til FC Barcelona, hvilket skal indhentes på Camp Nou.

Havde det været i starten af året, så havde man troet, at det ville blive to lige kampe mod catalanerne, men nu håber man bare på Arsenals vegne, at det ikke bliver en nedslagtning, som det kan være svært at komme tilbage på.

Kaos møder indre ro

Der er ingen tvivl om, at det står sløjt til i omklædningsrummet hos The Gunners, og det er svært at forstå, hvad der sker på banen. For spillet er jo godt nok, men når man ikke får scoret, så breder nervøsiteten sig, og så kommer man til kort.

Det blev bevist i weekenden, hvor man havde ganske godt styr på Watford, som dog fik to mål ud af ingenting, og så var det for alvor op ad bakke. Indskiftede Danny Welbeck fik reduceret og havde en kæmpe chance for at gøre det til 2-2, men det er bare symbolet på afslutningen af denne sæson.

Den slags problemer har man selvfølgelig ikke i Barcelona, hvor alt er fryd og gammen. I weekenden gik det ud over Getafe, som blev nedkæmpet med 6-0 på scoringer fra Lionel Messi, Neymar, Munir El Haddadi, Arda Turan og et selvmål.

Vi tipper: Barcelona er i hopla, og de vil straffe svage Arsenal. Vi tipper 5-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her