Levante
Levante
vs
Barcelona
Barcelona
7. Feb 2016
12:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Levante v Barcelona Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller 7. February 2016

Man kan godt forstå, hvis både spillere og trænere i Levante ryster i bukserne. I weekenden skal de have besøg af FC Barcelona, der i tirsdagens semifinale i Copa del Rey udraderede Valencia med 7-0 hjemme på Camp Nou. De skulle bare bruge seks minutter til at kommer i gang, og efter at uret havde talt til 90 måtte selv de mest kritiske Barca-borgere sætte nødespiseriet på pause og overgive sig i til hyldesten af deres hold.

I det hele taget ser det ud til kun at være fantasien, der sætter grænser for, hvad Barca kan opnå i denne sæson. Catalanerne er i skrivende stund ubesejrede i 27 kampe i træk, så man kan godt forstå, hvis de render runde og føler sig som en flok superhelte klædt i blå og rød.

Kigger man på den interne statistik imellem de to klubber, er der heller ikke meget, som tyder på, at det ender med andet end en sejr til Blaugrana. De har vundet ni ud af de seneste 10 indbyrdes opgør. Et enkelt er endt uafgjort.

Vi tipper:

Vi tror, at Barcelona vinder 3-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Levante

Levante

Det er måske ikke den mest berømte klub i Spanien, men når spillere som Lauren, Shota Arveladze, Johan Mjällby, Ian Harte og ikke mindst Johan Cruyff har spillet for klubben, så kan det ikke være

Læs mere om LEVANTE her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her