Atletico Madrid
Atletico Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
13. Apr 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Kan Barcelona overleve stormvejret på Vicente Caldéron?

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø13. April 2016

Det kommer ikke til at skorte på underholdning og dramatik, når disse to spanske giganter brager sammen.

Det er to vidt forskellige spillestile, og det gør altid disse kampe ekstra betændte og giftige.

Atlético har en mere kontant og direkte stil, mens Barcelonas spillere godt kan lide at varme bolden i evigheder, inden de eksploderer. Uanset hvilken form for fodbold man kan lide, så bør man unde sig at se denne kamp, for returkampen er helt åben.

Fra helt til skurk

Det første opgør fik først en hovedstadshelt i Fernando Torres, som glimrende blev sendt igennem af Koke, inden han fladt sendte kuglen ind.

Da var der spillet 25 minutter, men blot 10 minutter senere fik Torres sit andet gule kort, og så måtte han naturligvis tidligt i bad.

Helt tåbeligt af Torres, som slet behøvede at gå så hårdt til Sergio Busquets. Når man så ved, at denne midtbanemand gerne lægger sig dramatisk, så gør det bare ondt værre.

Burde Suarez have haft rødt

I anden omgang fik Barcelona dog ikke bare udlignet, men også bragt sig foran, da Luis Suarez to gange var på pletten. Spørgsmålet er dog, om han overhovedet skulle have været på banen, da han sparkede ud efter Diego Godin og nok skulle være vist ud.

Barcelona fortjente dog sejren, og nu må Atlético grave dybt i lommerne og hive en pragtpræstation frem. De gjorde det jo for blot to sæsoner siden, hvor det blev 1-0 og 1-1 mod Barcelona i kvartfinalen.

Denne gang bliver det uden Fernando Torres, men Antoine Griezmann har bevist sit værd i denne sæson og er nok god for et enkelt mål eller måske to.

Vi tipper:

Vi tror, at Barcelona klarer skærene og tipper 1-1.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Atletico Madrid

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her