Celta Vigo
Celta Vigo
vs
Barcelona
Barcelona
23. Sep 2015
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Celta Vigo v Barcelona Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller23. September 2015

Det er ikke en overdrivelse at sige, at det går strygende for Daniel Wass i det spanske. I weekenden blev han matchvinder for sit hold, da han gjorde det 2-0 til Celta Vigo imod Sevilla. Kampen endte 2-1 til Vigo. Holdkammeraten Hugo Mallo fik raget bolden til sig langt fremme på banen og prikket den bagud til danskeren. Wass sparkede den fladt ind i mål helt ude ved den fjerne stolpe. Det var et klassemål ganske enkelt!

Han er også blevet rost til skyerne i de spanske medier og nævnes sammen med Celta-stjernen Nolito som de to, der kan gøre mest ondt på den ellers velsmurte Barca-maskine.

Onsdag skal han sammen med resten af Celta Vigo på en af sæsonens helt store opgaver, når FC Barcelona kommer på besøg.

Der var nok ikke mange, som havde forventet, at dette skulle være en topkamp i La Liga. Men Celta Vigo har fået en drømmestart og har lige så mange point som Real Madrid på andenpladsen. Kun en dårligere målscorer gør, at de ligger nummer fire.

Vi tipper: Vi tror, at Barcelona vinder 2-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Celta Vigo

Celta Vigo

Klubben, hvis navn giver associationer til en dansk fodboldtræner med en fortid i Bayern München, har til huse i byen Vigo, som ligger i det nordvestlige Spanien. Selvom det ikke er blevet til po

Læs mere om CELTA VIGO her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her