Albanien
Albanien
vs
Portugal
Portugal
7. Sep 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Albanien v Portugal Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 7. September 2015

Albanien er ved at være et nyt navn i en lodtrækningspulje ved en slutrunde.

Det kommer efter 0-0 mod Danmark ude, og dermed holder de sig a point med danskerne i gruppen. De er dog bag danskerne, da de rød-hvide er bedre indbyrdes efter 1-1 i det førte opgør i Albanien.

Det tæller dog til albanernes fordel, at de har en kamp færre end danskerne, så de kan selv afgøre, om de vil til EM eller ej.

Portugal står bedst

Det kan Portugal i den grad også, og de har ligesom Albanien kun spillet fem kampe mod danskernes seks.

De har et forspring på en enkelt pind ned til begge hold, og udover at møde både Albanien og Danmark, så har de Serbien i den sidste kamp.

Serberne har dog intet at spille for, så det burde være en nem kamp for portugiserne. Men kan de tage seks point i de næste to kampe, så er alt jo på plads for Cristiano Ronaldo og co.

Vi tipper: Uafgjort ville passe danskerne godt. Men ellers vil en albansk sejr være god, da DK jo har Portugal i den sidste runde og dermed kan overhale dem. Vi tror dog, at begge disse hold er tilfredse med uafgjort og tipper 1-1.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her