Polen
Polen
vs
Portugal
Portugal
30. Jun 2016
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Polen v Portugal: Plukker polakkerne Portugals primadonnaer?

Mathilde Miller

Mathilde Miller30. June 2016

Kvartfinalerne skydes i gang torsdag aften, hvor Polen og Portugal tørner sammen. Kamp imellem Polen og Portugal kan du streame online.

Kender ikke hinanden

Det er ikke to hold, kender hinanden ret godt. Siden 1986 har de kun mødt hinanden fire gange. Senest var i 2012, hvor de spillede en målløs venskabskamp.

Så var det mere seværdigt i 2007, hvor de spillede 2-2 i kvalifikationen frem mod EM i Schweiz og Østrig. Dengang havde polakkerne en ung Jakub Blaszczykowski som højrekant, mens Cristiano Ronaldo allerede dengang var en stor profil. Han bragte også portugiserne foran med 2-1 efter 73 minutter.

Endte i overtid

Når de to mandskaber går på banen torsdag aften, vil det være fem dage siden, de sidst var i kamp. Men begge hold havde også haft brug for alt den pause, de kunne få. Hverken Polen eller Portugal havde nok i 90 minutter til at afgøre deres respektive ottendedelsfinaler.

Polakkerne måtte helt i ud i straffespark for at besejre Schweiz, mens portugiserne overraskede i den forlængede spilletid imod Kroatien. Kroaterne havde i gruppespillet været et af de mest velspillende hold i turneringen, men imod Portugal var de forstenede.

Derfor står Cristiano Ronaldo og kompagni nu en den kvartfinale, som lignede en umulig opgave i sidste uge. Men tre uafgjorte kampe og en neutral målscorer var nok til at sende dem videre.

Skal være bedre

Nu står de med en fornem mulighed for at nå en kvartfinale, men det kræver, at de hiver en anden version af dem selv frem. Men omvendt har Polen heller ikke overbevist. To mål var, hvad det blev til i gruppespillet og, hvor Robert Lewandowski var en skygge af sig selv.

Ligesom CR7 har enorm betydning for Portugal, falder Polens angreb i kvalitet, når det ikke kører for deres anfører. På papiret har de en spændende trup, men de skal spille bedre end, de har gjort i Frankrig.

Vi tipper:

Vi tror, at Polen vinder 1-0.

Vores bedste bet

i tror ikke, at det bliver en kamp med ret mange mål. Det er fristende at spille på Portugal, men vi har en lille fidus til Polen og smider en skilling på den som vinder. En sejr til Polen giver 4,10 hos Unibet.

Hold øje med

Robert Lewandowski, Polen og Cristiano Ronaldo, Portugal

Kampinfo

Kampen spilles torsdag den 30. juni kl. 21 på Stade Vélodrome i Marseille.

Se EM online

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her