AGF
AGF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. Sep 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live stream AGF - FC Midtjylland direkte online

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard25. September 2017

AGF får det svært imod FC Midtjylland

Superligaens mandagskamp spilles i Århus, hvor AGF tager imod FC Midtjylland, og du kan se kampen direkte på live stream. AGF-holdet fik en meget vigtig sejr i mandagskampen over FC Nordsjælland, og de har nu 11 point efter de første ni runder i Superligaen. FC Midtjylland har også svinget meget i deres præstationer, men det har set fremragende ud i de seneste tre kampe, hvor de har afprøvet en ny formation. AGF og FC Midtjylland har spillet nogle tætte kampe igennem de senere år, men FCM-mandskabet er alligevel favoritter til at vinde kampen. Se AGF – FC Midtjylland direkte på live stream.

FC Midtjylland har skiftet formation

FC Midtjylland startede sæsonen meget skidt med at tabe 0-4 på Brøndby Stadion, og de røg ligeledes ud af Europa League-kvalifikationen i playoff-runden. Der har dog været klar fremgang i Superligaen, hvor de nærmer sig FC Nordsjælland på førstepladsen.

Jess Thorup har på det seneste valgt at ændre formationen fra 4-5-1 til 3-4-3, og det har set meget spændende ud. FCM tabte ganske vist 3-4 i Parken, men de kunne lige så godt have taget point med hjem. Herefter slog de Hobro med 5-1 på MCH Arena, og senest vandt de 7-0 i den danske pokalturnering over Greve.

Man ved aldrig med AGF

Det er svært at spå om AGFs kampe i denne sæsons Superliga. De har tabt hjemmekampe imod AC Horsens og Randers, mens de har slået Brøndby IF og senest FC Nordsjælland, og de virker ikke til at trives under pres. Omvendt har de det meget nemmere, når de er underdogs i kampene.

Det kan selvfølgelig være til AGFs fordel, at man forventer en FCM-sejr, men det er ren spekulation. AGF har foreløbeligt vundet to af deres første fem hjemmekampe, men de har efterhånden fået alle profilerne tilbage fra skader, og det hjælper Glen Riddersholm meget, når han skal sætte sit hold imod sin gamle klub. Se AGF – FC Midtjylland direkte på live stream.

Hvordan ender AGF – FC Midtjylland live stream?

AGF får formentlig god opbakning på Ceres Park, men FC Midtjylland har et stærkere hold.

Vi tror på 1-2 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Morten Duncan Rasmussen, AGF og Alexander Sørloth, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se AGF – FC Midtjylland live stream?

AGF – FC Midtjylland spilles mandag den 25. september kl. 19.00 på Ceres Park.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her