AGF
AGF
vs
OB
OB
13. aug 2017
18:00
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AGF - OB på live stream online 13.08

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard13. august 2017

AGF og OB mødes søndag i Superligaen

Søndag aften mødes AGF og OB i Superligaen, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! AGF har fået en meget dårlig sæsonstart, og de har hårdt brug for tre point imod OB, som er startet væsentligt bedre. AGF tabte 0-3 i sidste rundes kamp imod SønderjyskE, og der er meget pres på cheftræner Glen Riddersholm. Morten ”Duncan” Rasmussen måtte udgå i pausen med en mindre skade ved den lejlighed, og selvom Kasper Junker er en dygtig spiller, så skal de håbe på at få anføreren igen til kampen imod OB. Se AGF – OB direkte på live stream!

AGF og OB plejer at spille målrige kampe

Der plejer at være tryk på, når AGF og OB har mødtes i Superligaen. I de seneste 10 møder mellem de to hold, har der været hele 41 mål. Flere af kampene går selvfølgelig tilbage til før Glen Riddersholm og Kent Nielsen overtog henholdsvis AGF og OB, men det er værd at bemærke alligevel.

OB går sjældent på banen for at lukke kampene ned, og der er som regel chancer i begge ender. De spillede dog en meget kedelig kamp i sidste runde, da de hjemme på EWII Park mødte AaB. AGF spillede sæsonens dårligste kamp, da de tabte 0-3 imod SønderjyskE

AGF er under pres

Dermed er der pres på AGF-mandskabet, som kun har hentet tre point i de første fire kampe. Medier og fans havde skreget AGF-holdet op til at være en klar del af mesterskabsslutspillet i år, men man må sande, at AGF er lige så langt fra det, som de plejer.

Glen Riddersholm skulle forsvare sig TV-studiet efter mandagskampen imod SønderjyskE, og han var tydeligvis presset. Omvendt har de hentet mange spillere til startelveren, og det er ikke underligt, at det tager lidt tid at spille sammen. Nu får de en oplagt mulighed, og får de endnu et nederlag, så begynder krisesnakken i Århus. Se AGF – OB direkte på live stream!

Hvordan ender AGF – OB live stream?

AGF er favoritter på grund af hjemmebanefordelen, men ellers er holdene meget lige.

Vi tror på 2-2 efter en god fodboldkamp.

Hold øje med

Tobias Sana, AGF og Anders K. Jacobsen, OB.

Hvornår kan du se AGF – OB live stream?

AGF – OB spilles søndag den 13. august kl. 18.00 på Ceres Park i Århus.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

OB

Odense Boldklub er den største klub på Fyn, og den stolte klub er også blandt landets ældste. Masser af fans elsker at følge “Striwerne”, og de dedikerede fans følger op- og nedture i skøn foreni

Læs mere om OB her