FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AGF
AGF
4. Oct 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v AGF Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 4. October 2015

De midtjyske Ulve er nærmest urørlige, og de har generobret deres plads på toppen som danske mestre.

Det skete, da FCK helt tåbeligt tabte 0-1 til Brøndby i lokalopgøret, og så overtog FCM førstepladsen med en sejr over Randers ude.

Man skulle blot bruge to minutter på at sætte tingene på plads: Først prikkede Patrick Banggaard kuglen ind efter et hjørnespark, og siden spillede Mads Fenger Jakob Poulsen helt fri, og han kunne iskoldt overlade bolden til Morten ”Duncan”, som trillede bolden ind.

Skal Wieghorst væk?

I AGF er rygterne larmende som en lørdag aften ved åen. Efter syv kampe i træk uden sejr er træner Morten Wieghorst en mand på det yderste mandat, og Geln Riddersholm skulle angiveligt stå klar til at overtage butikken.

De spiller heller ikke godt for tiden, AGF´erne. Og det så man tydeligt mod Fc Nordsjælland i weekenden.

På blot fire minutter havde Farum-drengene lukket kampen på to mål af youngsterne Oliver Thychosen og Marcus Ingvartsen.

Vi tipper: Trods en europæisk kamp i benene er FCM meget bedre end AGF. Vi tipper 3-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her