AGF
AGF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
22. Nov 2020
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AGF - FC Midtjylland med online live streaming!

Torsten Hansen

Torsten Hansen22. November 2020

Se AGF – FC Midtjylland med live stream! Der spilles topkamp på Ceres Park, når de danske mestre fra FC Midtjylland søndag eftermiddag møder bronzevinderne fra AGF, og du kan live streame hele kampen online.

Selvom FC Midtjylland har været Danmarks klart bedste hold i de seneste par år, så har de faktisk haft det meget svært imod AGF.

Det er som om, at AGF-træner David Nielsen og staben har fundet en vinderformel, der kan udfordre FC Midtjylland.

Det er dog første møde mellem AGF og FC Midtjylland i denne sæson, så det bliver spændende at se om de fortsat har det indbyrdes overtag.

AGF har defensive problemer

AGF vandt bronzemedaljer i den seneste sæson, og det gjorde de i høj grad på grund af den solide defensiv.

Så længe midtstopper Niklas Backman var til rådighed, så stod defensiven rigtigt godt, men sådan har det ikke været i denne sæson, hvor svenskeren også er blevet skubbet ud af holdet.

Det er helt fortjent, at Sebastian Hausner og Frederik Tingager spiller fast i midterforsvaret, men defensiven virker alligevel ustabil.

AGF har kun holdt buret rent en gang i 10 kampe i denne sæson. Det gjorde de i hjemmekampen imod AC Horsens, hvilket ikke fortæller ret meget om AGF.

I pokalkampen imod Kolding indkasserede AGF hele tre kasser, og polske Kamil Grabara må i hvert fald tage ansvaret for to af de mål.

Man må håbe, at han ikke har mistet selvtilliden ovenpå de store drop.

FC Midtjylland er ramt af skader

Selvom FC Midtjylland har en stærk og bred trup, så begynder de at blive ramt af det tætte kampprogram.

Som det ser ud nu, så må FC Midtjylland undvære både Evander og Frank Onyeka, som begge har været blandt holdets vigtigste spillere i de seneste par år.

Evander har ganske vist været lidt ude af holdet, mens hans fravær gør stadig ondt. Frank Onyeka har måske været FC Midtjyllands vigtigste spiller, og defensiven får det meget svært, hvis ikke han bliver klar.

Hvad bliver AGF – FC Midtjylland?

AGF har vundet de seneste tre kampe imod FC Midtjylland. Disse kampe blev dog spillet i sidste sæson, og det er efterhånden fire måneder siden, at de har mødt hinanden.

Selvom FC Midtjylland har en Champions League-kamp på onsdag imod Ajax, så kommer de ikke til at spare mange spillere imod AGF.

Det bliver formentlig en fysisk hård kamp, hvor begge mandskaber går til stålet. Det kan sagtens blive låst, hvis ikke vi får en tidlig scoring, men det bør være en kamp, hvor begge hold jagter de tre point.

Vi tror på 1-1 efter en tæt og underholdende kamp!
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her