Danmark
Danmark
vs
Frankrig
Frankrig
25. Sep 2022
18:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark - Frankrig Online: Live Stream Landskampen

Torsten Hansen

Torsten Hansen25. September 2022

Se Danmark - Frankrig Online: Live Stream Landskamp

Live stream landskampen Danmark – Frankrig online! Ved at benytte online live streaming, har du muligheden for at se Danmark – Frankrig med mobil, tablet og computer, og ved at bruge sidstnævnte, så kan du også smække den op på dit TV.

Der venter en fantastisk kulisse i Parken i København, når det danske landshold tager imod Frankrig i Nations League.

Det er den sidste kamp i gruppen, som har vist sig at være en stor succes for Danmark. Vi har leveret flotte resultater, og nu skal vi sætte punktum for det inden det gælder VM i fodbold.

Frankrig er ramt af afbud, og de har spillet overraskende dårlige i Nations League, men de er alligevel favoritter til at vinde søndagens kamp.

Danmark afslutter flot Nations League i udsolgt Parken

Da Danmark blev trukket i Nations League-gruppe med Østrig, Frankrig og Kroatien troede de fleste, at det ville blive tæt på umuligt at vinde gruppen.

Vi skulle formentlig kæmpe med Østrig og Kroatien for at undgå nedrykning, mens Frankrig ville løbe med gruppesejren.

Sådan er det dog langt fra blevet, så der skal lyde stor ros til landstræneren og de danske spillere.

Vi har skuffet imod Kroatien, men ellers har vi leveret flotte præstationer.

Nu står vi en langt bedre situation, da flere af vores bærende spillere får fast spilletid i deres klubber, hvilket er ekstremt vigtigt i landsholdsfodbold.

Svært at blive klog på Frankrig

På papiret burde Frankrig vinde alle kampene i gruppen, men de har skuffet helt utroligt meget. Mange af de franske stjerner har travlt med Champions League, La Liga og Premier League på deres klubhold, og i denne meget kompakte sæson, kan man forestille sig, at motivationen ikke har været i top.

Flere spillere har endda været ude og sige, at de ikke forstår, hvorfor der skal spilles så mange Nations League-landskampe.

Til denne kamp mangler Frankrig et hav af spillere, men lige i deres tilfælde betyder det ikke, at de stiller op med et dårligt hold.

Vi kan således se frem til at møde Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé, som nok skal gøre ondt på vores forsvar.

Danmark vandt 2-1 i Paris, men det bliver svært at gentage, selvom vi denne gang har opbakning fra omkring 35.000 danskere i Parken.

Hvad bliver Danmark – Frankrig?

Frankrig har selvfølgelig det bedste hold, men hjemme i Parken kan vi skabe store resultater. Man må også gå ud fra, at motivationen hos de danske spillere er noget højere end hos de franske verdensstjerner.

Vi tror på 2-1 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Frankrig live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Frankrig

Vil du også gerne se Frankrig live stream? Så læs vores beskrivelse af Les Bleus!

De fire musketerer

Frankrig var i mange år kendt som ”Europas syge mand”, når det gælder fodbold. Nuve

Læs mere om FRANKRIG her