Frankrig
Frankrig
vs
Danmark
Danmark
3. Jun 2022
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Frankrig - Danmark Online: Stream Landskamp på nettet!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 3. June 2022

Live stream Danmarks landskamp imod Frankrig på nettet! Danmark og Frankrig åbner Nations League fredag aften, og du kan selvfølgelig se hele landskampen online med live stream!

Man kan næsten ikke finde en sværere opgave end Frankrig på udebane. De franske verdensmestre har nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere på holdet, så det bliver virkelig sjovt at se, hvordan de danske drenge klarer det.

Kampen spilles på det enorme Stade de France i Paris, men det er dog ikke sikkert, at alle 80.000 pladser vil være solgt.

Danmark må undvære anfører og general Simon Kjær, men offensivt ser det noget bedre ud. Vi har nemlig både Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard med i Kasper Hjulmands trup.

UEFA Nations League spilles i juni og september, hvorefter der selvfølgelig er fokus på VM i fodbold i Qatar.

Danske spillere mangler kampform

Det danske landshold havde et utroligt EM for et år siden, hvor det for alvor blev folkeeje igen. Det danske hold spillede bedre end man turde forvente, og det skyldes først og fremmest, at alle vores spillere fik fast spilletid i relativt store klubber.

Sådan ser det dog ikke helt ud i øjeblikket. Vi mangler eksempelvis kaptajn Simon Kjær, som dog forventes at blive klar efter sommerferien.

Derudover har vi en del spillere i truppen, som ikke har fået meget spilletid i de seneste par måneder.

Spillere som Mikkel Damsgaard og Daniel Wass har fået ødelagt 2022 på grund af sygdom og skader, mens Martin Braithwaite, Andreas Christensen, Joakim Mæhle og Jannik Vestergaard primært har siddet på bænken i deres klubber.

Kasper Hjulmand går meget op i, at spillerne i truppen skal have fast spilletid på deres klubhold. Set i det lys, så ser det ikke vildt godt ud lige nu, men det kan gå stærkt i fodbold, og situationen kan være anderledes, når vi nærmer os VM-slutrunden i november.

Frankrigs angreb er utroligt

Det er svært at være optimistisk på Danmarks chancer, når man tager et kig på den franske landsholdstrup.

Der er verdensstjerner over hele linjen, og landstræner Didier Deschamps har kun luksusproblemer, når han skal udtage truppen.

Det er særligt offensivt, at det er svært at hamle op med Frankrig. De kan stille med en fronttrio bestående af Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Karim Benzema.

Selvom Frankrig vælger at spare alle de faste spillere, så kommer de stadig til at stille med et hold, der er stærkere end Danmarks.

Til gengæld er det en virkelig god mulighed for at måle kræfter med de bedste mandskaber.

Hold øje med

Kylian Mbappé, Frankrig og Christian Eriksen, Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Frankrig

Frankrig

Vil du også gerne se Frankrig live stream? Så læs vores beskrivelse af Les Bleus!

De fire musketerer

Frankrig var i mange år kendt som ”Europas syge mand”, når det gælder fodbold. Nuve

Læs mere om FRANKRIG her

Danmark

Se hvordan du kan se Frankrig v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her