Manchester City
Manchester City
vs
Manchester United
Manchester United
25. May 2024
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Manchester City Live Streaming Online

Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold.

City har vundet mesterskabet i 2012 og 2014 , og de vil kæmpe med alt, hvad de ejer og har for at genvinde tronen. Det er den ene verdensklassespiller efter den anden, der løber ud af spillertunnellen på Etihad Stadium. Intet mindre!

En pokaltitel med brækket nakke

Klubben blev dannet tilbage i 1880 som St. Mark´s i Manchester og tog navnet Manchester City i 1894. Ti år senere vandt de FA Cup´en med en sejr over Bolton Wanderes og blev dermed den første klub i Manchester, der vandt en stor titel.

I 30´erne nåede de to FA Cup finaler i træk, 1933 og 1934, hvoraf de tabte den første og vandt den anden for så endelig at vinde mesterskabet i 1937. I 1955 og 1956 nåede man også to FA Cup finaler i træk, og man lavede samme nummer med at tabe den første og vinde den anden. ´56 finalen huskes i øvrigt for, at Citys tyske keeper Bert Trautmann spillede finalen med en brækket nakke.

Storhedstid og forfald

I slutningen af 60´erne begyndte City dog for alvor at røre på sig. Med en række gode indkøb og Joe Mercer og Malcolm Allison som managers vandt man mesterskabet i 1968, FA Cup´en i 1969, Europa Cup´en for Pokalvindere i 1970 samt Liga Cup´en samme år. Dermed blev de den første engelske klub til at vinde en europæisk og hjemlig pokalturnering i samme år.

I sæsonen 1974 fik man så chancen for den ultimative ydmygelse: Lokalrivalerne og bysbørnene fra Manchester United SKULLE vinde hjemme på Old Trafford i den sidste kamp for at undgå nedrykning. Men City vandt 1-0 på et hæl-mål af den tidligere United-legende Denis Law.

The Citizens kunne dog ikke holde fast i momentum, og som årene gik, røg de længere og længere ned i hierarkiet. Nedrykninger fulgte i 1983 og 1987, men de var dog med til at stifte Premier League i 1992. Dog måtte de igen ned i 1996, og to år senere var man sågar nede i den tredjebedste engelske række.

Rigmændenes legetøj

Men med managers som Kevin Keegan, Sven-Göran Ericsson og Mark Hughes kom City dog tilbage på sporet, og i 2003 flyttede man ind på det imponerende City of Manchester Stadium (som senere blev til Etihad Stadium), der afløste hedengangne Maine Road.

City var nu genstand for rige mænd med for lidt at lave, og thailandske Thaksin Sinawatra opkøbte klubben i 2007 for 800 millioner kroner. Det gav penge i kassen, og under ham købte man Robinho fra Real Madrid for 330 millioner kroner. Men Sinawatra måtte afgive klubben til et arabisk konsortium, Abu Dhabi United Group, i 2008 for omkring to milliarder kroner, og så skete der for alvor noget.

Spillere som Kolo og Yaya Touré, Gareth Barry, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz, Joleon Lescott, Carlos Tevez, Sergio Aguëro, Samir Nasri, Gaël Clichy, David Silva og Edin Dzeko kom til for milliarder af kroner, mens Roberto Mancini afløste Mark Hughes i 2009. I 2013 overtog Manuel Pellegrini rollen som cheftræner.

Den nye stærke dreng i klassen

Investeringerne har givet pote, da man i 2011 vandt FA Cup´en, hvor man slog Manchester United i semifinalen, samt mesterskabet i 2012 efter 44 års ventetid. Her slog man United to gange i sæsonen, 1-0 hjemme og hele 6-1 ude, men man måtte helt frem til overtiden af årets sidste kamp mod Queens Park Rangers, før pokalen var i hus. Her var man bagud med 1-2, men på to mål i de døende sekunder vandt man 3-2 og Premier League titlen.

Sådan følger du Manchester City:

Opret dig hos viaplay.dk, og så er du klar til at livestreame Manchester City. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Manchester City hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler