Brighton
Brighton
vs
Chelsea
Chelsea
20. Apr 2024
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Chelsea Live Streaming Online

Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klubben, der får samlet nogle af de bedste spillere på kloden, og det giver en masse underholdende fodbold til masserne.

Solgt for et pund

Klubben blev dannet i 1905, og på bedste engelske manér skete det på pubben The Rising Sun. Der skulle dog gå 50 år, før klubben vandt deres første mesterskab, og så skulle der i øvrigt gå 50 mere, før mesterskab nummer to blev en realitet.

Chelsea var dog involveret i en del pokalfinaler, og da de vandt FA Cup´en over et af datidens storhold, Leeds, i 1970, blev det fulgt op af en triumf i Pokalvindernes Europa Cup året efter med sejr over selveste Real Madrid. De følgende 20 år var ikke gode ved Chelsea, som rykkede ud af den bedste række og på et tidspunkt var tæt på at ryge helt ned i den daværende 3. division.

Økonomisk var klubben også en ruin, så da Ken Bates købte den i 1982 fik han den for et pund. Trods en nedrykning i 1998 begyndte det dog at gå fremad for Chelsea, og da først Ruud Gullit og siden Gianluca Villa kom til som managers op gennem 90´erne, begyndte der at ske noget. Spændende spillere blev hentet til, og især den lille Gianfranco Zola opnåede legendestatus hos fansene.

The Roman Empire

Klubben vandt FA Cup´en i 1997 og endnu en gang Pokalvindernes Europa Cup året efter. Det begyndte at se godt ud for Chelsea, som fik det helt store økonomiske boost, da den russiske rigmand Roman Abramovich kastede sin kærlighed på klubben og købte den i 2003. Han hentede manager José Mourinho til klubben efter dennes finalesejr i Champions League med FC Porto i 2004, og med de russiske oliemilliarder i ryggen kunne Mourinho vælge og vrage fra øverste trin på transferhylden.

Der blev brugt uhyrlige summer på spillere som Didier Drogba, Petr Cech, Andriy Shevchenko, Hernan Crespo, Mateja Kezman, Claudio Pizarro, Michael Essien, Joe Cole, Juan Sebastian Veron og mange flere. Det gav også udbytte i to mesterskaber i 2005 og 2006, men Abramovich ville have Champions League trofæet, og det kostede Mourinho en fyreseddel i 2007.

Han blev afløst af Avram Grant, som første klubben i Champions League finalen mod Manchester United i 2008. John Terry havde chance for at afgøre finalen på straffespark, men han gled, og så gik sejren til de engelske rivaler. Billederne af den grædende kaptajn i det regnvåde græs gik verden rundt.

En storklub sover aldrig

Efter Mourinho prøvede Grant, Luis Felipe Scolari, Carlo Ancelotti og André Villas-Boas at gøre Abramovich tilfreds, men det var først, da Roberto Di Matteo endelig vandt Champions League til Chelsea i 2012, at russeren åndede lettet op. I hvert fald i et halvt år, for Di Matteo blev erstattet af Rafa Benitez, som dog kun holdt lidt mere ned en halv sæson i hovedstadsklubben. Det hævdes, at Abramovich har brugt otte milliarder kroner på spillere og andet til klubben, og siden 2003 har han også fået tre mesterskaber, fire FA Cups, to Liga Cups og en Champions League titel. Men mere vil have mere, og Chelsea er ikke færdige med deres jagt på triumfer og titler. I 2013 vendte José Mourinho tilbage klubben og kvitterede med både Capital One Cup og mesterskab i 2015.

Sådan følger du Chelsea:

Opret dig hos viaplay.dk og så er du klar til at livestreane Chelsea. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Chelsea hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler