FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Viborg FF
Viborg FF
19. Feb 2017
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland – Viborg live stream: Vilde følelser på spil i Midtjylland!

Mathilde Miller

Mathilde Miller19. February 2017

Der er derbyrunde i foråret første kamp, og det betyder, at FC Midtjylland og Viborg tørner sammen søndag eftermiddag. Du kan streame FC Midtjylland – Viborg live online direkte på din computer, tablet eller telefon.

Det eneste, du behøver for at kunne live streame FC Midtjylland i HD kvalitet, er adgang til internettet og en aktiv spillekonto. Så sæt søndagen af til Superligaen og se FC Midtjylland – Viborg live stream!

Filosofien til forskel

FC Midtjylland er dem, de andre ikke vil lege med i den del af Jylland, man betegner som Midtjylland. Silkeborg kan ikke lide dem, og Viborg HADER FCM.

Helt grundlæggende handler det om filosofi og traditioner. I Viborg er man stolt over at være en fodsportsforening, der kan dateres helt tilbage til 1896. Her er nærvær og sammenhold vigtigere end topplaceringer og kommerciel succes. Tosset grænsende til idioti for nogen – men charme og kernen i fodbold for andre.

Derfor er kombinationen imellem FCM og Viborg heller ikke en relation, der er ligefrem er varm. Det er kampe, der giver politiet næsten lige så meget at lave som derbyet i København.

Tungen lige i munden

Dette forår handler for Ulvene om at holde fast i den tredjeplads, som har været deres i vinterpausen, men det bliver tæt. Der er kun fem point ned til Hobro på syvendepladsen.

Så tungen skal holdes lige i munden, hvis det ikke skal ende i katastrofe.

Ligaens Benjamin

Viborg ligger sidst, inden forårets kampe går i gang og skal se at få nogle point på kontoen, hvis de ikke skal ende på den 14. plads, der vil betyde farvel til Superligaen.

Hvordan ender FC Midtjylland – Viborg live stream?

FCM har haft svært ved åbne op for den beton-defensiv, som Viborg stiller med. Sådan tror vi også, at det bliver denne gang og tipper 0-0.

Hold øje med:

Rilwan Hassan, FC Midtjylland og Serges Deblé, Viborg FF.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – Viborg live stream?

FC Midtjylland – Viborg spilles søndag d. 19. februar kl.18:00 på MCH Arena, Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Viborg FF

Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling. Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 189

Læs mere om VIBORG FF her