Juventus
Juventus
vs
Monza
Monza
25. May 2024
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Juventus Live Streaming Online

Juventus har millioner af fans verden over, som elsker den zebra-stribede trøje over alt på jorden. Klubben har vundet rekordmange mesterskaber, men hvor mange strides man stadig om. Klubben blev nemlig frataget to, da de blev tvangsnedrykket i 2006 oven på en matchfixing-affære. Det har dog ikke berøvet dem mange fans, nærmest tværtimod, og de er nu tilbage i toppen af italiensk og europæisk fodbold. Juventus er lig med top underholdning, og hvis du også vil følge den, så anbefaler vi Juventus live stream!

De mange titler Klubben blev dannet i 1897 og er til dato den mest vindende klub i Italien med 53 officielle titler. De har domineret i stort set alle årtier og kan bryste sig af at være den første klub, der vandt alle tre europæiske titler.

Specielt under Giovanni Trapattoni i 70´erne og 80´erne var Juventus en magt. De var i Champions League finalen i 1973, men tabte til Ajax Amsterdam. De skulle dog få chancen igen i 1983, hvor de dog tabte til HSV og i 1985, da de mødte Liverpool på Heysel Stadion. Den kamp vandt de 1-0 på et mål af Michel Platini, men kampen vil altid blive husket for de voldsomme optøjer, som kostede 39 mennesker livet.

Da Trapattoni stoppede i 1986, var Juve det absolut bedste hold i både Italien og Europa med arkitekten Platini på holdet. Han blev kåret til Europas bedste tre år i træk og scorede også flest mål i samme periode i Serie A.

Tænkeren fra Toscana Men nu fik Juventus pludselig konkurrence fra både nord og syd. De to Milano-klubber AC Milan og Inter begyndte at røre på sig, og især AC Milan var dominerende i slutningen af 80´erne og til midten af 90´erne. Og sydpå fik Diego Maradona Napoli til at fremkomme som en ny fodboldmagt.

Juve skulle helt frem til ansættelse af Marcelo Lippi i 1994, før der for alvor skete noget igen. ”Tænkeren fra Toscana” fik sat skub i klubben med et kuld spillere, som blandt andet talte Roberto Baggio, Gianluca Vialli og Alessandro Del Piero. Klubben var i tre Champions League finaler i træk i 1996, 1997 og 1998, men de vandt dog kun den første mod Ajax Amsterdam og fik hævn på nederlaget i 1973, mens de to andre finaler blev tabt til Borussia Dortmund og Real Madrid.

Calciopoli-skandalen Klubben tabte også Champions League finalen i 2003 til rivalerne fra AC Milan, men 00´erne vil mest blive husket for den gigantiske skandale, der ramte klubben i 2006. Sammen med Fiorentina, AC Milan og Reggiana blev Juve beskyldt for at have påvirket hvilke dommere, der skulle dømme deres kampe, så de fik dem, de gerne ville have. Calciopoli-skandalen endte med, at Juventus blev tvangsnedrykket til Serie B og fik frataget deres mesterskaber i 2005 og 2006.

Spillere som Lillian Thuram, Zlatan Ibrahimovic og Fabio Cannavaro forlod klubben, mens andre stjerner som Gianluigi Buffon og Alessandro Del Piero blev i klubben og hjalp dem til oprykning året efter. Det sikrede dem naturligvis helgen-status blandt fansene, og da Juventus tilbage i 2012 vandt mesterskabet, ville jublen ingen ende tage.

Matriarken i Støvlelandet Siden da har ”Den Gamle Dame” ikke været til at styre og har siddet tungt på mesterskabet. Dog har det haltet lidt efter i Europa, hvor Juventus har haft svært ved at genetablere sig på allerøverste hylde. Det blev der imidlertid lavet om på i sidste sæson, hvor de spillede finale i Champions League imod FC Barcelona. Godt nok tabte de finalen, men den satte punktum for en flot, flot sæson med The Double hjemme i Italien.

Sådan ser du Juventus live stream Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Juventus live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser Juventus live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår