AC Milan
AC Milan
vs
Salernitana
Salernitana
25. May 2024
18:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AC Milan Live Streaming Online

AC Milan har rekorden for flest internationale titler sammen med Boca Juniors. Trofæskabet indeholder 18 stykker i alt, og milaneserne er blandt de mest populære klubber i verden. Det skyldes ikke mindst det fantastiske hold, som de havde i slutningen af 80´erne og langt op i 90´erne. Her var de ubestridt det bedste hold i verden og med utallige mesterskaber, europæiske titler, VM-titler og meget mere hører AC Milan til blandt de allerstørste af de største. Hvis du også gerne vil følge ”Rossoneri”, så anbefaler vi AC Milan live stream! Delt i to Klubben blev stiften i 1899 af englænderne Alfred Edwards og Herbert Kilpin, og derfor hedder klubben også Milan efter engelsk udtale og ikke Milano. Det skulle den dog hedde under Mussolinis fascist-styre, men man returnerede til det originale navn igen. I 1908 blev klubben delt i to efter intern splid om indkøb af udenlandske spillere, og så blev klubben Internazionale (Inter) stiftet, som man deler stadion med, men også har nogle drabelige kampe imod i ”Derby della Madonnina”. Om det var denne splid, der var skyld i det vides ikke, men klubben vandt først igen mesterskabet i 1951. Her var den svenske trio Gunnar Gren, Gunnar Nordahl og Niels Liedholm ledende, og en anden trio skulle knap 40 år senere gøre Milan endnu bedre. Klubben vandt Europa Cup´en for Mesterhold i 1963 over Benfica og igen i 1969 med en sikker 4-1 sejr over Ajax Amsterdam. Så var vejen banet for en succesfuld æra, men Milan kunne ikke følge op på de fine resultater og var involveret i Totonero-skandalen i 1980, hvor et syndikat af spillere og dommere blev betalt for at fikse resultater. Det gav en tvangsnedrykning, og da man rykkede op, så var det retur med det samme igen. Den hollandske trio I 1986 blev dog starten på et helt nyt og eventyrligt kapitel for Milano-klubben. Rigmanden Silvio Berlusconi købte klubben, skød penge i foretagende, hentede Arrigo Sachi ind som træner og købte den hollandske trio Frank Rijkaard, Ruud Gullit og Marco van Basten.
Klubben vandt Mesterholdenes Europa Cup i både 1989 og 1990, og da Fabio Capello afløste Sacchi i 1991 kom der også en triumf i 1994, da FC Barcelona blev udklasseret med 4-0. Desuden var de også i finalen i 1993 og 1995, som dog blev tabt til Olympique Marseille og Ajax Amsterdam. Desuden vandt holdet mesterskabet tre år i træk fra 1992-1994 og igen i 1996 og 1999. I 2001 overtog den tidligere storspiller Carlo Ancelotti tøjlerne, og han første klubben til to triumfer i Champions League i 2003 og 2007. Men mest huskes nok finalen i 2005, hvor AC Milan var foran 3-0 ved pausen, men endte med at blive hentet af FC Liverpool for så at tabe finalen efter straffespark. Distanceret af konkurrenterne Efter mesterskabet i 2004 blev Milan distanceret af Inter, som vandt fem mesterskaber på stribe, og det gjorde naturligvis ondt. Men i 2011 vendte Milan tilbage på tronen igen, men AC Milan går igennem en periode hvor kaos hersker i klubben. Et utal af tidligere topspillere er blevet prøvet af i trænersæddet, men intet er rigtig lykkes. I takt med at Berlusconis pengetank er tom, kniber det med resultaterne Sådan ser du AC Milan live stream Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se AC Milan live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser AC Milan live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår