Brasilien
Brasilien
vs
Belgien
Belgien
6. Jul 2018
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brasilien - Belgien: Se VM-kvartfinalen direkte med live stream

Catrine Waltersdorph

Catrine Waltersdorph 6. July 2018

Se VM-kvartfinalen mellem Brasilien - Belgien med live stream

Du kan se den spændende VM-kamp mellem Brasilien og Belgien med live stream. Der er lagt op et brag af en kvartfinale ved dette års VM, som du selvfølgelig skal live streame. Begge hold har offensiver i verdensklasse, så mon ikke der kommer mange mål.

Med højst sandsynlighed kommer vi til at se både verdensstjerner som Lukaku og Neymar betræde græsset. Lukaku er to mål efter topscoreren Harry Kane, så han vil stensikkert være ivrig efter at få bolden i mål en eller flere gange.

Neymar er begyndt at finde målformen

I 2013-14 scorede han 27 mål for landsholdet, hvilket var imponerende for den daværende 22-årige. Han er et fremragende eksempel på en arvtager for Messi og Ronaldo. Han startede lidt sløvt ud til VM, men er begyndt at finde målformen igen. Det er blevet til to mål og et assist på fire kampe, hvilket må siges at være godkendt.

Lukaku, Hazard og de andre vilde belgiere

Lukaku har scoret 33 landsholdmål i løbet af hans karriere. Det er selvfølgelig meget mindre en Neymar, men Lukaku er også et år yngre end Neymar. Men det ændre ikke på vigtigheden af den store belgiske angriber. Han var dødbringende i kvalifikationen.

Martinez står med noget af en trup, når han kan samle 3 af Premier Leagues bedste spillere: De Bruyne, Lukaku og ikke mindst Eden Hazard. Sidstnævnte kan skabe chancer ud af ingenting. Hazard har også været ude i pressen og udtale, at det er hans tur til skinne, især nu hvor Ronaldo og Messi er ude af VM.

Lavede magisk comeback mod Japan

Belgiens seneste kamp blev spillet mod Japan, og der var drøn for alle pengene i 2. halvleg. Hele fem mål blev der scoret. Japan spillede flot fodbold mod overmagten og det blev til 2-0 før Jan Vertonghen udlignede i 69. minut. Det endte med at scoren blev til 2-2, hvor Belgien scorede på en kontra-mulighed i allersidste minut.

Japan kæmpede røven ud af buksen, selv ved 2-0 ændrede de ikke taktik og blev ved med at angrebe, hvilket også kostede dem sejren, men man skal ikke tage det gode spil fra dem. De var også flere gange ved at score et tredje mål, men marginaler tillod dem det ikke.

Forventet startopstillinger til Brasilien - Belgien

Brasilien (4-1-4-1): Allison – Fagner, Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro - Paulinho, Fernandinho, Willian, Neymar - Gabriel Jesus.

Belgien (3-4-2-1): Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Hazard – Lukaku

Hvornår kan man se Brasilien - Belgien på live stream?

VM-kvartfinalen mellem Brasilien og Belgien kan live streames den 6. juli kl. 20.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brasilien

Brasilien

brasilien-live-stream

Læs mere om BRASILIEN her

Belgien

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage

Læs mere om BELGIEN her