Belgien
Belgien
vs
Danmark
Danmark
18. Nov 2020
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark - Belgien Online: Stream Landskampen

Torsten Hansen

Torsten Hansen18. November 2020

Se Danmarks landskamp imod Belgien med online live streaming eller TV. Hvis du hører til gruppen af fans, som ikke længere ser fodbold i TV, så bør du overveje at live streame Danmark – Belgien, så du kan se hele landskampen online med mobil, tablet eller computer.

Vi skal have afsluttet UEFA Nations League-gruppespillet. Det står allerede klart, at Island ender på sidstepladsen, og Danmark skal dermed også spille med i A-ligaen næste gang.

Både Danmark og Belgien har været hårdt ramt af afbud på grund af corona. Vi har spillet de tidligere landskampe imod Sverige og Belgien med en blanding af stjerner fra udlandet og så Superliga-spillere, som kunne vikariere på kort varsel.

Indtil videre er det gået flot, og hvis Danmark tager en sejr imod Belgien, så begynder Kasper Hjulmands projekt at se meget stærkt ud.

Se landskampen Belgien - Danmark online med live stream!

Premier League-spillerne får lov at rejse til Belgien

Da rejsende fra Danmark til England skal i tvunget karantæne i 14 dage, så har vi ikke kunne benytte vores Premier League-spillere i de tidligere landskampe imod England og Sverige.

Reglerne er dog anderledes, når man rejser fra Belgien, og da denne kamp spilles i Leuven, så er det godt nyt fra Danmark.

Det betyder, at Danmark kan stille op med Kasper Schmeichel, Andreas Christensen og Pierre-Emile Højbjerg igen.

Den danske bredde har vist sig mere end stærk nok i de foregående landskampe, men det betyder alligevel en del at få nogle af holdets ledere tilbage.

Det samme skal dog siges om de belgiske spillere.

Overraskelse, hvis Danmark får point

Vi må desværre indrømme, at vi skal være lidt heldige, hvis vi skal have point med hjem. Belgierne er stærkere på alle positioner, og de forventes at komme med spillere som Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku.

For godt to måneder siden vandt Belgien 2-0 i Parken, hvor der var faktisk var niveauer til forskel på de to hold.

Belgien er en interessant modstander for Danmark lige nu, da vi skal møde dem til den kommende EM-slutrunde.

Kampen skulle oprindeligt være spillet i Parken, men der skal nok ske meget før man kan afvikle den kamp foran et fyldt Parken.

Hvad bliver landskampen Belgien – Danmark?

Der er ingen tvivl om, at Belgien har det stærkeste hold. De er store favoritter til at vinde, men Danmark har præsteret flot i lang tid, så vi kan også tage point med hjem.

Vi tror på 2-1 til Belgien.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Belgien

Belgien

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage

Læs mere om BELGIEN her

Danmark

Se hvordan du kan se Belgien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her