Danmark
Danmark
vs
Belgien
Belgien
17. Jun 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Landskampen Danmark - Belgien: Live Stream EM 2021 Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen17. June 2021

Se EM-kampen Danmark – Belgien online live streaming! Danmarks landshold spiller den anden landskamp under EM, når vi møder Belgien, og du kan se hele kampen på nettet med live stream, hvor du både kan bruge mobil, tablet og computer!

Belgien har et af verdens bedste landshold, så de vil selvfølgelig være favoritter. Danmark har dog hjemmebanefordelen, og med tanke på vores resultater, så har vi selvfølgelig også en realistisk chance for at overraske.

Danmark og Belgien har netop mødt hinanden to gange i Nations League-turneringen, hvor det desværre blev til to danske nederlag.

Se EM-landskampen Danmark – Belgien på nettet ved at bruge live stream!

Belgiens superstjerne er tvivlsom

Belgien har et af verdens absolut stærkeste landshold. Den gyldne generation har spillet sammen i et årti, men de har endnu ikke vundet andet end bronzemedaljerne ved VM i 2018.

Der er bred enighed om, at det er sidste chance for Belgiens gyldne hold med spillere som Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne og de andre profile

Der er dog en mulighed for, at Danmark slipper for at møde den største profil af dem alle, Kevin De Bruyne.

Manchester City-stjernen brækkede næsen for få uger siden, og han var slet ikke med, da Belgien åbnede EM-slutrunden imod Finland.

Han forventes at spille en rolle under EM, men det vides endnu ikke hvornår.

Skulle han ikke blive klar, så har de dog helt vanvittige erstatninger, så det ændrer ikke på favoritværdigheden.

Større end fodbold

Vi har netop været vidne til noget af det mest forfærdelige, som fodbolden kan byde os. Det endte heldigvis lykkeligt, men det var tæt på, og billederne af de grædende ansigter bliver ikke glemt lige foreløbeligt.

Selvom vi tabte kampen, hvilket i øvrigt var fuldstændig ligegyldigt, så har spillernes handlinger gjort dem til helte og legender.

Nu skal de danske fans så give dem så meget opbakning, som de overhovedet kan. Det kommer med garanti til at være en meget speciel oplevelse at være vidner til.

Hold øje med

Hvis Kevin De Bruyne ikke bliver klar, så kommer Eden Hazard og Romelu Lukaku til at spille en endnu vigtigere rolle, men Belgien har nærmest store profiler over hele linjen.

Kom så Danmark!
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Belgien live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Belgien

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage

Læs mere om BELGIEN her