Danmark
Danmark
vs
Belgien
Belgien
5. Sep 2020
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark - Belgien Live Streaming: Se Landskamp Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 5. September 2020

Danmark spiller lørdag aften landskamp imod Belgien, og du kan live streame hele landskampen online med mobil, pc eller tablet!

Det gælder selvfølgelig Nations League-turneringen, hvor Danmark og Belgien er kommet i pulje med England og Island.

Derfor bliver den nye landstræner Kasper Hjulmand kastet direkte ud i nogle meget vanskelige opgaver, og det bliver spændende at se, hvor mange ændringer, den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-træner kommer til at foretage sig.

Det er næsten et år siden, at det danske landshold sikrede billet til den kommende EM-slutrunde, men de andre landshold har ligeledes holdt lange pauser, så det er ikke nødvendigvis en ulempe for Danmark.

Se landskampen Danmark – Belgien online med live streaming!

Hvordan stiller Kasper Hjulmand op imod Belgien?

Da Danmark senest spillede en landskamp var det november 2019, hvor Åge Hareide var dansk landstræner og ingen havde hørt om coronavirus.

Siden er der sket ufatteligt meget, og nu står Kasper Hjulmand overfor sin første kamp i spidsen for det danske landshold.

Kampen spilles hjemme i Parken i København, men der vil desværre ikke være tilskuere til stede, så det bliver en mærkelig oplevelse for Hjulmand.

Der er blevet spekuleret meget i, hvordan Hjulmand har tænkt sig at stille op. Han har selv gjort det klart, at han ikke kommer til at lave en revolution med det samme, hvilket selvfølgelig også ville være underligt, når man tænker på resultaterne under Åge Hareide.

Vi forventer, at holdet overordnet set kommer til at spille på den samme måde, men det ville eksempelvis være overraskende, hvis ikke Joakim Mæhle har slået Henrik Dalsgaard af højre backen inden EM.

Der bør ikke være tvivl om de centrale positioner på banen, og det må vurderes, at Kasper Dolberg er Danmarks førsteangriber.

Belgien er blandt EM-favoritterne

På den anden banehalvdel finder vi Belgien, som selvfølglig er blandt de absolut bedste hold i Europa.

Alle fodboldfans kender selvfølgelig spillere som Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku. De er alle med i landstræner Roberto Martinez’ trup, og det forventes helt klart, at de stiller i den stærkeste opstilling.

Belgien var det bedste hold i hele EM-kvalifikationen. På trods af middelmådig modstand i form af Rusland, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino, så vandt Belgien samtlige 10 kampe i gruppen med en vild målscore på 40-3.

Danmark skal være bedre end alle disse hold, men derfor er det belgiske hold stadig favoritter til at vinde kampen.

Se landskampen Danmark – Belgien med online live streaming!

Bud på resultatet

Belgien er favoritter, men Danmark har tidligere vist, at vi kan spille op imod bedre hold.

Vi tror på 2-2 efter en sjov kamp.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Belgien live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Belgien

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage

Læs mere om BELGIEN her