Liverpool
Liverpool
vs
Wolverhampton
Wolverhampton
19. May 2024
15:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Liverpool Live Streaming Online

Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England.

Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultaterne ikke har været med dem i mange år, så er The Reds stadig vanvittigt populære. Hvis du heller ikke vil gå alene, så er det Liverpool live stream, du skal følge lige her!

De Røde fra Beatles-byen

Liverpool blev stiftet i byen af samme navn i 1892 og har holdt til på det legendariske Anfield Road lige siden, hvor de mest dedikerede fans holder til på tribunen The Kop. Byen var i 1960´erne mest kendt for The Beatles, men det ændrede sig, da byens to fodboldklubber, Everton og Liverpool, begyndte at røre på sig. Op gennem 60´erne og især 70´erne skovlede Liverpool titler ind under managers som Bill Shankly og Bob Paisley.

Især sidstnævntes pokalhøst var imponerende og talte blandt andet tre gange Mesterholdenes Europa Cup (Nu Champions League) i 1977, 1978 og 1981. Hans afløser, Joe Fagan, vandt mesterskab, Liga Cup og Mesterholdenes Europa Cup i første sæson i 1984, og året efter var man igen i den europæiske finale mod Juventus på Heysel Stadion i Bruxelles. Inden kampen var der voldsomme optøjer, og det endte med, at 39 mennesker døde, da en væg styrtede sammen, som følge af de engelske fans opførsel.

Da mesterskaberne ebbede ud ved Merseyside

Liverpool blev forment adgang til europæisk fodbold i seks år, men de kunne dog vinde titler i England under den spillende manager Kenny Dalglish. De vandt The Double i 1986 med Jan Mølby som altdominerende spiller, og mesterskaber i 1988 og 1990. Det blev til gengæld også det sidste mesterskab i denne omgang, hvilket stadig er et af de største mysterier i britisk fodbold. Det var nummer 18 i rækken, og den rekord stod til 2011, hvor Manchester United, ærkerivalerne over dem alle, tog sig af titel nummer 19.

Klubben har dog formået at vinde mange cupturneringer, og især to år som mejslet ind i erindringen for enhver Liverpool-fan. I 2001 vandt man Liga Cup´en over Birmingham, FA Cup´en over Arsenal og UEFA Cup´en over Alaves med de utrolige cifre 5-4 efter forlænget spilletid. Efter sommerferien blev de titler fulgt op af en sejr i Community Shield over Manchester United og den europæiske Super Cup mod Bayern München.

Det vanvittige comeback

I 2005 lykkedes det holdet at spille sig i finalen i champions League mod AC Milan, og de var bagude med 0-3 efter første halvleg. Men på en utrolig gejst, vilje og med en god portion held tvang de kampen ud i 3-3, inden de vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence med 3-2. Det var klubbens femte trofæ i den fineste turnering, hvilket er rekord for britiske hold.

Mange managers har været inde omkring holdet siden seneste mesterskab, men det er altså ikke lykkedes at få forbandelsen væk. Nu er det så den tidligere Swansea-manager Brendan Rodgers, der styrer butikken, og det bliver interessant at se, om det lykkes ham at få Liverpool ud af mesterskabsmørket og tilbage på det spor, som fører til engelsk guld.

Sådan følger du Liverpool FC:

Opret dig hos viaplay.dk, og så er du klar til at livestreame på Liverpool FC. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Liverpool FC hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Viaplay

se hos Viaplay