Tottenham
Tottenham
vs
Manchester City
Manchester City
14. May 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Tottenham live streaming online

The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt at flytte lidt længere ned af vejen. Valget faldt på et stykke jord ejet af det lokale bryggeri. Her kunne man godt se ideen i, at fodbold ville være godt forretningen i den nærliggende pub, som de også var indehavere af. Og således blev det til, at Tottenham flyttede ind. Oprindeligt var stedet ved at blive døbt Gilpin Park, men blev efterhånden kendt som White Hart Lane.

De første af de største

Tottenham Hotspurs spillede første gang med i den bedste engelske række 1909. Inden da havde man sensationelt vundet FA Cuppen i 1901, som det første hold uden for det fine selskab. I sæsonen 1960-61 blev holdet fra The Lane det første hold i det 20. århundrede til at vinde The Double i England. Men listen over ting, som The Spurs var de første til at opleve, stopper ikke her. De var også de første til at løfte UEFA Cup trofæet , da de i 1972, i den konstituerende turnering, vandt finalen over Wolverhampton Wanderes. Som den sidste ting de var de første til, blev de 1974 det første engelske hold til at spille tre store europæiske finaler. Da man vandt Liga Cuppen i 2008, betød det, at man havde vundet nationale titler i hvert af de seneste seks årtier. Det er kun Manchester United, som kan bryste sig af det samme.

Rivaliseringen med Arsenal

I Tottenham er man ikke forvænt med at vinde pokaler hvert år. Men noget der til gengæld ses frem til med stor forventning er, når man skal møde ærkerivalerne fra Arsenal. Rivaliseringen startede, da Arsenal i 1913 flyttede til Highbury. Efter flytningen var der kun syv km. imellem de to klubber. De to klubber har da også spillet fantastiske opgør mod hinanden igennem årene. Som eksempelvis, da The Spurs i 1991 slog Arsenal ud i semifinalen i FA Cuppen. På det tidspunkt havde Arsenal kun tabt en enkelt kamp i ligaen, men Paul Gascoigne ville det anderledes og piskede sine holdkammerater til sejr. Allerede efter fem minutters spil bragte han sit hold på vinderkurs, da han bankede bolden op i krydset fra 30 meter i en kamp, der stadigvæk står som noget af det største for inkarnerede fans af klubben

Yids

Spurs supportere hedder også “The Yids Army” eller bare “Yids.” Det kommer sig af, at som de andre Londonhold, har mange jødiske supportere, hvilket har ført til antisemitiske provokationer fra ikke-Londonklubbers fans. Derfor har man valgt at svare igen ved selv at bruge navnet.

I 2008 tiltrådte den legendariske engelske træner Harry Reddknap, og det er ham, som har lagt grundstenen til det hold, man har i dag.

I sommeren 2013 lykkedes det klubben at blive en del af verdens største handel, da man solgte Gareth Bale til Real Madrid for ikke mindre end 750 millioner. Nogle af de mange millioner blev blandt andet brugt på at hente danske Christian Eriksen i Ajax.

Sådan følger du Tottenham Hotspurs:

Opret dig hos viaplay.dk, og så er du klar til at livestreame Tottenham Hotspurs. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Tottenham Hotspurs hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler