Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
vs
Bochum
Bochum
24. Feb 2024
14:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Borussia Mönchengladbach

Et af de mest populære og sympatiske hold i 1. Bundesliga efter deres fantastiske præstationer i 70´erne, som stadig står i manges erindring. Store spillere som Ulrik Le Fevre, Allan Simonsen, Henning Jensen, Jupp Heynckes, Günther Netzer og Berti Vogts har i ført sig den hvide trøje på det gamle Bökelberg og henrykket masserne. Efter en nedgangsperiode på 20 år, er ”Die Fohlen” ved at være tilbage, og hvis du også vil følge dem på vejen mod nye triumfer, så anbefaler vi Borussia Mönchengladbach live stream!

En lille klub i Nord-Rhein Westfalen

Klubben blev dannet tilbage i 1900 i Nord-Rhein Westfalen, hvor så mange tyske klubber ligger i dag. Borussia er i øvrigt det latinske navn for Preussen, hvor byen Mönchengladbach lå siden det 19. århundrede. I 1914 købte man den grund, hvor det senere så berømte stadion Bökelberg kom til at ligge. Før 1. Bundesliga kom til i 1963 spillede man i diverse regionale ligaer, og det blev yderligere splittet op i mindre af slagsen, ”Gauligen”, under den frygtelige nazitid. Borussia kom helskindet igennem krigen og vandt DFB pokalen i 1960, men de blev ikke inviteret med i den første sæson af Bundesligaen. De rykkede dog op i sæsonen 1965-66 sammen med en vis klub ved navn Bayern München.

Die Fohlen

Netop Bayern skulle vise sig at blive den helt store rival i de 70´ere, som blev en usædvanlig succesrig periode for klubben. Det startede med back-to-back mesterskaber i 1970 og 1971 og igen fra 1975-77, hvor man udlignede Bayerns rekord med tre mesterskaber på stribe fra 1971-73. Klubben fik tilnavnet ”Die Fohlen” (Føllene) på grund af sit unge, spændstige og fremadrettede hold, og de fik mange fans på grund af deres spillestil og deres obsternasighed mod de fine og fornemme spillere fra Bayern, som nok vandt pokaler, men ikke var folkelige som Borussia. ####Allan fra Danmark#### Nok var der spillere som Günther Netzer, Jupp Heynckes og Berti Vogts på holdet, men kun en fra 70´er holdet blev kåret som Europas bedste fodboldspiller. Den hæder fik Allan Simonsen efter sit pragtmål mod Liverpool i finalen i Mesterholdenes Europa Cup i 1997, som tyskerne dog tabte 1-3. De vandt til gengæld UEFA Cup´en i 1975 med 5-1 samlet over Twente (to mål af Simonsen) og i 1979 2-1 over Røde Stjerne (afgørende mål af Simonsen). Desuden var de i finalen i 1973, hvor de tabte til Liverpool over to kampe, mens det også blev til nederlag i 1980 over to kampe mod Eintracht Frankfurt. Her var alle fire semifinalehold i øvrigt tyske.

Dåsekasterkampen

Et af de mest dramatiske kapitler i europæisk fodbold nogensinde var opgørene mod Inter i Mesterholdenes Europa Cup i 1971. Inter var kendt for deres anti-fodbold og defensive catenaccio-stil, men denne oktoberaften blev de gjort tykt til grin, og Borussia vandt hele 7-1. Dog var Inters Roberto Boninsegna blevet ramt af en dåse ved stillingen 2-1, og derfor appellerede Inter kampen. De fik medhold og en ny kamp skulle spilles på det olympiske stadion i Vestberlin. Inden da spilledes kampen i Italien, som Inter vandt 4-2. Returkampen i Berlin blev et hensynsløst skue, hvor Inters spillede koncentrerede sig mere om at sparke tyskerne i stykker end om at spille fodbold. Slutteligt fik de 0-0 og også brækket skinnebenet på Ludwig Müller. Borussia er aldrig kommet helt tilbage ovenpå de glade 70´ere, men vandt dog DFB Pokalen i 1995. Til gengæld har de nogen af rekorderne for de største sejre i 1. Bundesliga, deriblandt 12-0 over Borussia Dortmund i 1978.

Sådan ser du Borussia Mönchengladbach live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Borussia Mönchengladbach live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Borussia Mönchengladbach live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår