Wolfsburg
Wolfsburg
vs
Mainz 05
Mainz 05
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Wolfsburg

Folkevognsfabrikken i Wolfsburg spiller naturligvis en stor rolle, når man snakker om fodboldklubben Wolfsburg. Med masser af penge i ryggen prøver klubben lige nu at blive ”Die Dritte Kraft”, den tredje kraft, i tysk fodbold efter Bayern München og Borussia Dortmund. De kommende år vil vise, om de når deres mål, og hvis du tror på dem, så anbefaler vi Wolfsburg live stream!

Med VW i ryggen

Det kan ikke nægtes, at VW-fabrikkerne har haft en stor finger med i spillet, når det gælder VfL Wolfsburg. Faktisk var det arbejdere på den gamle Folkevognsbobbel, som gjorde, at Wolfsburg som by blev dannet, og den første fodboldklub blev dannet lige før Anden Verdenskrig som BSG Volkswagenwerk Stadt des KdF-Wagen Efter krigen blev klubben nærmest opløst, da alle spillerne tog til 1. FC Wolfsburg, men en stædig spiller ved navn Josef Meyer holdt fast, og siden blev VfL Wolfsburg dannet i 1945. Trøjerne var også grønne den gang, mens shortsene blev syet af hvide lagener.

Sensationelt mesterskab

Wolfsburg var ikke i vælten før 90´erne, hvor Wolfgang Wolf og hans ”Wölfe” med danske Jann Jensen kom helt til finalen i den tyske pokalturnering i 1995, men tabte 0-3 til Borussia Mönchengaldbach. Det skulle dog blive meget bedre 14 år efter, da man helt sensationelt vandt det tyske mesterskab med Felix Magath ved roret. Klubben vandt 10 kampe i træk efter julepausen, og det satte gang i mesterskabsdrømmene. For første gang i historien var der to spillere på samme hold, der scorede over 20 mål med Grafite på 28 og Edin Dzeko med 26 kasser. Førstnævnte scorede i øvrigt et berømt mål, da han afdriblede to Bayern-forsvarere og keeper Michael Rensing, inden han frækt satte hælen til bolden, som lige sneg sig over stregen som sidste mål i en flot 5-1 sejr.

Den Tredje Kraft

Siden har man ikke præsteret lignende, men med en ordentlig bunke penge i ryggen vil man forsøge at blive den tredje kraft i tysk fodbold og udfordre de to store, Borussia Dortmund og Bayern München. Det er et spændende projekt, og det bliver interessant at se, hvor mange profiler, man kan tiltrække til det ikke specielt fede område. Men en god portion penge kan jo få alle til at glemme en grim fabriksbygning eller to. Sidste år var det tæt på at lykkes, da Wolfsburg overraskende endte med at få sølv.

Sådan ser du Wolfsburg live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Wolfsburg live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Wolfsburg live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår