Werder Bremen
Werder Bremen
vs
Darmstadt
Darmstadt
24. Feb 2024
14:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Darmstadt

SV Darmstadt 98 er det nyeste medlem af den tyske Bundesliga. Men selvom det nok ikke er en klub, som får det til at ringe med ret mange klokker hos det danske fodboldfolk, er det ikke første gang, at den har bidt skeer med de store.

Du kan følge SV Darmstadt 98 på Darmstadt live stream

Selvom der ikke er det helt store kendskab til Darmstadt herhjemme, er det ikke fordi, her er tale om en ny klub. Tvært imod. Den blev grundlagt helt tilbage i 1898 under navnet FC Olympia Darmstadt. I 1919 hed den kortvarigt Rasen-Sportverein Olympia, men da man fusionerede med Darmstädter Sport Club 1905, blev det til Sportverein Darmstadt 98, som de også hedder i dag.

Økonomisk kaos Historien om Darmstadt er på mange måder et eventyr, som H. C. Andersen ikke kunne have skrevet bedre. Som alle eventyrhelte har de nemlig været så utroligt meget igennem for at få deres Bundesligaplads til sidst. Man skal ikke længere tilbage end 2008 for at finde sidste gang, at klubben var i alvorlige økonomiske problemer. I marts 2008 blev de erklæret for teknisk insolvent, hvilket vil sige, at der ikke var penge til at betale deres regninger. Kort sagt var Darmstadt på randen af konkurs. Men med kreativ snilde og en venskabskamp imod Bayern München fik man reddet stumperne, og siden da er det kun gået fremad.

Bundesliga på kontanthjælp I sidste sæson kvalificerede man sig til at spille med i Bundesligaen for første gang i 33 år. Første gang var helt tilbage i 1978-1979, hvor man fik sin debut blandt de bedste. Det blev kun til en enkelt sæson, men allerede efter et år i 2. Bundesliga rykkede de op igen. Herefter skulle der altså en fodboldmæssig menneskealder før, det skete igen.

Dermed ikke sagt, at det var været ren elendighed hele vejen. I et par tilfælde har Darmstadt lavet fine resultater den tyske pokalturnering. Så sent som i 2001 nåede de tredje runde, selvom de lå langt nede i rækkerne, men den helt store præstation var i 1986, hvor det blev til en kvartfinale. Darmstadt er udråbt den at være den helt store prygelknabe i denne sæson, men i fodbold kan alt ske. Se bare på Hobro.

Sådan ser du SV Darmstadt 98 live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se SV Darmstadt 98 live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, mens du ser SV Darmstadt 98 live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår