Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
vs
Mainz 05
Mainz 05
23. Feb 2024
19:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Mainz 05

Mainz 05 så sit første lys som 1. Mainzer Fussballclub Hassia 1905, og de var igennem adskillige sammenlægninger, før de fandt fodfæste. Ligesom for mange andre hold var nazitiden ikke god for klubben, hvor alle tyske hold blev delt op i 16 forskellige divisioner alt efter beliggenhed. Men de kom igennem uden dog at komme med i 1. Bundesliga, da den blev etableret i 1963. I mange år efter rykkede man sig ikke en tøddel, men forblev i de nedre rækker. Ja, fra slutningen af 70´erne til slutningen af 80´erne var man endda bare et amatørhold på grund af svære økonomiske problemer.

Der Klopp

I slutningen af 90´erne og i starten af 00´erne var man uendelig tæt på at rykke op i den bedste tyske række. I 2002 blev man således det hold, der havde samlet flest point uden at rykke op, mens man i 2003 mistede oprykningen med et mål imod sig i den sidste kamps 93. minut. Men man kæmpede videre, og under en vis karismatisk træner ved navn Jürgen Klopp lykkedes det at rykke op i 2003-2004. Klopp havde i øvrigt en ung mand ved navn Mohammed Zidan i truppen, og han var som en far for egypteren, som han også tog med sig til Dortmund.

Danskerne i Mainz 05 Klubben har aldrig været bange for at skrive kontrakter med spillere med danske pas. Således har Bo Svensson været i klubben siden 2007, og så sent som i sommeren 2014 hyrede man Kasper Hjulmand til at stå i spidsen for holdet. Efter en fantomstart blev tingene dog hverdag for den danske træner, og han blev fyret lidt mere end en halv sæson.

Sådan ser du Mainz 05 live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Mainz 05 live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Mainz 05 live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår